Uzan'dan Hülya'yı delirten davet

Hülya Avşar, Cem Uzan'ın doğumgünü partisi davetinden Survivor yarışmasına katılmasına, stand-up projesinden erkekler hakkındaki görüşlerine kadar her şeyi Habertürk'e anlattı

Uzandan Hülyayı delirten davet
05 Şubat 2011 Cumartesi 10:26 tarihinde eklendi, 2.972 kez okundu.

 

UZAN'IN PİŞKİNLİĞİ ÇOK ŞAŞIRTTI
 
Hülya Avşar, Cem Uzan'ın geçen ay Paris'te verdiği 50. yaş partisine kendisini davet etmesine şaşırmış! Avşar, Uzan'la yaptığı anlaşma ve aldığı 300 bin lira avans yüzünden evine haciz gelmesini hatırlayınca Cem Bey'in pişkinliğine kızmış...
 
"SURVIVOR'A KOŞA KOŞA GİDERDİM"
 
Acun Ilıcalı, ünlülerle ünsüzlerin yarışacağı yeni Survivor yarışmasına Avşar'ı da davet etti. Katılmayı deli gibi isteyen Avşar, "Zehra olmasaydı koşarak giderdim ve finale de kalırdım" diyor.
 
"TV ŞOVUNDA STAND-UP YAPACAĞIM"
 
Hülya Avşar, TNT'de başlayacak olan programının formatından dekoruna kadar her şeyini kendisi yazmış. Avşar, haftada bir gün yayınlanacak olan programının açılışında meddah gibi bir sandalyeye oturup stand-up yapacağını söyledi.
 
"DEĞİŞMEMİ İSTİYORLAR"
 
Tek başına yaşamaktan memnun olduğunu ve özgürlük duygusunu çok özlediğini belirten Hülya Avşar, erkeklerin kendisini olduğu gibi sevmeyi beceremeyip sürekli değişmesini istemelerinden çok yorulmuş.

ET ÇENGELİNDE TECAVÜZ
 
Hülya ile sohbetimizde yeni filmi “72. Koğuş”un pazarlanma yöntemini tatsız bulduğumu, tüm tanıtımın ona yapılan tecavüz ve çamaşır yıkama sahnesinde görünen bacakları üzerinden yapıldığını ve bir sinema filminin buna indirgenmesini doğru bulmadığımı söyledim. Bu fikrime karşı çıktı. Filmdeki tecavüz sahnesinin hikâye için çok önemli olduğunu ve çok güzel yazıldığını söyledi. O sahnede tecavüzcü, Hülya Avşar’ı et çengeline asıp tecavüz ediyormuş. Ve filmin bütünlüğü içinde sırıtmayan, dramatik yapı açısından çok önemli bir sahneymiş.

Habertürk