Uzaylılar geliyor !

Aaron Eckhart ve Michelle Rodriguez'in başrolünde olduğu 'Battle: Los Angeles/ Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı' yarın gösterimde

Uzaylılar geliyor !
17 Mart 2011 Perşembe 09:22 tarihinde eklendi, 3.141 kez okundu.

 

Başkent sinemalarında bu hafta 6 yeni film seyirciyle buluşacak. 
    
Bilim kurgu sevenler için "Dünya İstilası: Los Angeles" beyaz perdede. Yönetmenliğini Jonathan Liebesman'ın yaptığı, senaryosunu Christopher Bertolini'nin yazdığı ABD yapımı filmde, Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Joey King, Lucas Till, Taylor Handley rol alıyor. Filmde, uzaylı istilası bu kez de Los Angeles'ı mesken tutuyor. 
    
Romantik komedi "Bağlanmak Yok" vizyona giriyor. Yönetmenliğini Ivan Reitman'ın yaptığı, senaryosunu Elizabeth Meriwether'in yazdığı ABD yapımı filmde, Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig ve Lake Bell rol alıyor. 
    
Yönetmenliğini Richard J. Lewis'in yaptığı "Benim Hikayem" sinemalarda. Mordecai Richler'in çok satan kitabından uyarlanan filmin senaryosu Michael Konyves'e ait. Dram türündeki Kanada İtalya ortak yapımı filmde Paul Giamatti, Dustin Hoffman, Rosamund Pike, Minnie Driver, Rachelle Lefevre ile Scott Speedman rol alıyor. Filmde, görünüşte sıradan olan "Barney Panofsky"nin sıra dışı hayatının samimi ve esprili hikayesi anlatılıyor. 
    
Handan İpekçi'nin senaryosunu yazıp, yönettiği "Çınar Ağacı" seyirciyle buluşuyor. Nurgül Yeşilçay, Nejat İşler, Celile Toyon, Ebru Özkan, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Danyal ile Ragıp Savaş'ın rol aldığı film, toplumun farklı kesimlerinden insanların hayatlarına ayna tutarak, aile kavramını ve ailevi değerleri ön plana çıkarıyor. 
    
ABD yapımı gerilim filmi "Limit Yok" vizyona giriyor. Yönetmenliğini Neil Burger'in yaptığı, senaryosunu Alan Glynn ile Leslie Dixon'un yazdığı filmde, Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish, Anna Friel, Johnny Whitworth, Vernon Gant rol alıyor. Filmde, New Yorklu bir yazarın, günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. 
    
Yönetmenliğini Sedat Yılmaz'ın yaptığı politik dram türündeki "Press" sinemalarda. Senaryosunu da Yılmaz'ın yazdığı filmde, Aram Dilbar, Engin Emre Değer, Kadim Yaşar, Asiye Dinçsoy, Bilal Bulut, Tayfur Aydın ve Mahmut Gökgöz rol alıyor.