Uzman çavuşu eşi tabanca ile yaraladı

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde oturan 30 yaşındaki Tuğba Ö., şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi 36 yaşındaki Uzman Çavuş Bayram Ö.'yü tabanca ile yaraladı.

29 Mart 2013 Cuma 21:16 tarihinde eklendi.

 

Olay, akşam saatlerinde 2 çocuk sahibi çiftin evinde meydana geldi. İddiaya göre uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan çift, tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında eşinin tabancasını alan Tuğba Ö., Devrek İkinci Er Eğitim Taburu'nda görevli Bayram Ö.'ye ateş etti. Bacağından yaralanan Bayram Ö., ihbar üzerine gelen ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayram Ö., buradaki ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Bayram Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
Eşini yaralayan Tuğba Ö. ise olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Tuğba Ö.'nün, daha önce de evine ve çocuklarına bakmadığı gerekçesiyle defalarca tartıştığı eşinden şiddet gördüğü, bu nedenle de Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

DHA