Üzüntüsünden konuşamadı

İstanbul Baro Başkanı Tahir Elçi, Diyarbakır'da çıkan çatışmada başından vurularak öldürüldü. Posta.com.tr'nin ulaştığı İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, üzüntüsünden konuşamadı

Üzüntüsünden konuşamadı
28 Kasım 2015 Cumartesi 14:28 tarihinde eklendi.
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal şu kısa değerlendirmede bulundu:
 
"Şu an kendimi bir şey söyleme noktasında hissetmiyorum. Üzüntü ve şaşkınlık içindeyim. Çok üzüldüğüm bir durum oldu. Eskiden tanıdığım sevdiğim bir insan.  Ciddi fikir ayrılıklarımız vardı ama çok uzun zamandır kendisiyle tanışıyorum. Şu anda bir şey söyleyecek durumda değilim. Konuşamayacağım. "
 
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI: KURŞUN SADECE KARDŞELİĞİMİZE DEĞİL
 
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Diyarbakır'da çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi hakkında "Bu menfur saldırının sadece Başkanımız Tahir Elçi'ye yönelik olmadığı, ülke barışına, birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize yapılan bir saldırı olduğu açıktır. Bu kurşun sadece kardeşimize değil, tüm Türkiye'ye sıkılmıştır, hepimize sıkılmıştır. Tüm baro başkanlarımızla birlikte bu kara günde Diyarbakır'da toplanmak üzere TBB Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak bugün saat 16.00'da derhal Diyarbakır'a hareket ediyoruz" dedi.