Vahşi cinayette şok gerçek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, taksi şoförü 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile sevgilisi 21 yaşındaki Gizem Tunç’un öldürülmesinde, oğlu Deniz Poyraz’a yardım ettiği iddiasıyla tutuklanan Ali Poyraz’ı bacaklarındaki diken ve çalı çiziklerinin ele verdiği ortaya çıktı.

Vahşi cinayette şok gerçek!
12 Eylül 2013 Perşembe 09:46 tarihinde eklendi.
İki sevgiliyi öldürdüğü iddiasıyla Gizem Tunç’un eski sevgilisi Deniz Poyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış ve suçlamayı kabul etmemesine rağmen kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.
 
Bacakları çizilmiş
Poyraz’ın askeri cezaevine gönderilmesinden sonra babası Ali Poyraz da geçen gün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Ali Poyraz’ın, bacaklarında diken ve çalıların yol açtığı çiziklere rastlandığı, hastanede yapılan kontrolünde de bu çiziklerin yeni oluştuğu saptandı. Bu gelişme üzerine polis, Ali Poyraz’ı, oğlu Deniz Poyraz ile birlikte hareket ederek cinayete yardım ettiği iddiasıyla adliyeye sevk etti.
 
Poyraz, kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Tutuklanan baba ve oğlunun evindeki aramalarda el konulan kıyafetlerinde kan veya başka bir bulguya rastlanmadı. Öte yandan, Ankara’dan özel bir ekip cinayeti araştırmak için dün Ereğli’ye geldi.