Vajinası için şarkı yazmış

Tuhaf açıklamaları ile gündemi sarsmaya devam eden şarkıcı Kesha, son şarkısını vajinası için yazmış

Vajinası için şarkı yazmış
01 Mart 2013 Cuma 09:42 tarihinde eklendi, 2.157 kez okundu.

 

Tuhaf açıklamaları ile gündemi sarsmaya devam eden şarkıcı Kesha, son şarkısını vajinası için yazmış, hem de annesi ile birlikte.
 
Amerikalı pop şarkıcısı Kesha, tuhaf hatta rahatsızlık veren açıklamalarına devam ediyor. Şarkıcı, son single’ını annesi ile birlikte vajinası için yazdığını ifade etti.
 
Amerikan basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre ünlü şarkıcı, ’Gold Trans Am.’ adını taşıyan son single’ında vajinasına gönderme yapmış.
 
Çok sevdiği Trans Am arabasını böyle andığını belirten Kesha, zaman içerisinde bu adın kendi vajinası için kullandığı bir metafora dönüştüğünü söyledi.
 
Kendi vajinasının yüzde 100 kapasite ile sürekli çalıştığını belirten Kesha, şarkıyı yazarken de annesinden yardım aldığını söyledi.
 
Annesi ile çok yakın olduklarını vurgulayan Kesha, onunla seks ve erkekler hakkında çok rahat konuşabildiğini ve şarkı yazdığını da ekledi.
 
Ünlü şarkıcı garip açıklamaları ile daha önce de sık sık gündeme geldi. 25 aşındaki genç yıldız kısa bir süre önce, MTV’nin belgesel nitelikli dizisi ’Ke$ha: My Crazy Beautiful Life’da gazeteci kardeşinin çektiği videoda kendi idrarını içmişti.
 
Bunu sağlık bulmak için yaptığını söyleyen Kesha, idrarın tadının da iyi olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.