Vakıfbank, yeniden şampiyon olmak istiyor

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenerek Dörtlü Final'e yükselen Vakıfbank'ın oyuncuları, ilk hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirterek, şampiyon olmak istediklerini söylediler.

14 Şubat 2013 Perşembe 22:12 tarihinde eklendi.

 

Vakıfbank takımının kaptanı Gözde Sonsırma, bir sene arayla bu başarıyı tekrarladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bütün takım arkadaşlarımı, teknik ekibi, yöneticileri, herkesi tebrik ediyorum.

Eczacıbaşı da çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Onları da tebrik ediyorum. Final Four'a kalmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah Final Four'da evimizde de güzel bir sonuç alacağız. Bütün Galatasaray taraftarlarının da burada olacağını düşünüyorum. Bizim için zor olacak tabii onların taraftarının önünde oynamak. Ama biz çok kaliteli bir takımız, onlar da iyi bir takım. Hak eden kazanır inşallah" diye konuştu. 
 
Bahar Toksoy, Dörtlü Final'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Vakıfbank en başından beri Final Four'u hedefleyerek yola çıkmıştı. Şu anda ilk adımımızı atmış, hedefimize ulaşmış durumdayız. Artık bundan sonra kupa için savaşacağız" dedi. 
 
Gizem Güreşen de şunları söyledi: "Cannes'e kaybettiğimiz maçtan sonra bizim için gerçekten bu sene çok önemliydi. Çünkü çok güzel bir takım kuruldu. Bu takım her şeyin çok iyisini hak ediyor. Bugün de sahada elimizden geleni yaparak adımızı dörtlü finale yazdırdık diyebilirim. Gerçekten takımımla gurur duyuyorum.

Yöneticilerimize, gelen seyircilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarı finalde daha iyisini yaparak tekrar şampiyon olmak istiyoruz." 

DHA