Vali Cerrah, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Türkiye Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Vali Cerrah, başarılı sporcuları ödüllendirdi
21 Ocak 2013 Pazartesi 16:16 tarihinde eklendi.

 

Valilik Makamında yapılan ödül törenine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de sporcularla birlikte katıldı.
 
Ökkeş Demir, Aksaray’da yapılan şampiyonaya 50 ilden bin 200 sporcunun katıldığını belirterek, “Vildan Karık ve Abdul Kadir Cansu kilolarında Türkiye birincisi, Müge Tazdelen ile Ali Turan Begüm Hilal Kaya da üçüncü oldu. Miniklerde ise Mehmet Ali Tükenmez ve Nevzat Çağrı Kaya üçüncülük elde etti.” dedi.
 
Vali Cerrah ise sporcuları başarıları nedeniyle tebrik ederek, eşofman takımı hediye etti. Vali Cerrah, “Genç sporcularımız aldıkları derecelerle bizi gururlandırdılar, kendilerini tebrik ediyorum. Daha iyi koşullarda çalışacakları kapalı spor salonumuzun inşaatı devam ediyor, inşallah sporcularımız önümüzdeki yıl burada kendilerine ait odaları olacak. İnanıyorum ki daha büyük başarılara imza atacaklar.” dedi.
 
Celalettin Cerrah, “Çocuklarımızın başarılarında önemli katkıları bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve antrenörlerimize, ilimizden böyle başarılı sporcular çıkmasını sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN