Vali Coş ilk bayram ziyaretini şehitliğe yaptı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ramazan Bayramı arifesinde Asri Mezarlık içerisinde bulunan şehitliği ziyaret etti.

Vali Coş ilk bayram ziyaretini şehitliğe yaptı
07 Ağustos 2013 Çarşamba 17:31 tarihinde eklendi.

Kabirlere çiçek bırakan Vali Coş ve beraberindekiler, şehitleri dualarla andı. Vali Coş daha sonra şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve beraberindekilerle birlikte Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliği ziyaret etti. Ziyaret öncesi şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Daha sonra mezarlığa gelenlerle bayramlaşan Vali Coş, şehitlerin kabrine karanfil bıraktı. Şehit aileleriyle de yakından ilgilenen Coş, onlara karanfil verdi.

Vali Coş daha sonra 7 Ocak 2013 günü Hakkari Çukurca Karataş Karakolu’na saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Doğan ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümündeki polis noktasında görev yaparken şehit edilen Tuncay Akyüz’ün ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehit Akyüz’ün evinde şehit eşi Kübra ile konuşan Vali Coş, 14 aylık kızı Zeynep Ravza ile yakından ilgilendi.


CİHAN