Vali Coş muhtarlarla bir araya geldi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, "Elimizdeki parayla tasarrufu gözeterek daha çok hizmet üretmeye gayret ediyoruz ve sonuçlarını da alıyoruz." dedi.

Vali Coş muhtarlarla bir araya geldi
16 Ocak 2014 Perşembe 16:37 tarihinde eklendi.

Vali Coş, merkez Seyhan ilçesi Ulus Parkı'nda 40'a yakın mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Coş, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin şubat ayında ihale edilip en kısa zamanda tamamlanarak otel konforunda, kaliteli sağlık hizmeti sunacağını vurguladı.

Yükseköğrenim öğrencileri için şehir merkezinde 1000, Kozan'da 500 kişilik yurt yapılacağını anlatan Coş, bölge adliye binasının da ihale edildiğini bildirdi. Coş, ilçenin güney mahallelerinden birine devlet hastanesi yaptırmak istediklerini ancak uygun bir arsa arayışını sürdürdüklerini vurguladı.

Coş, eğitime büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan dersliklerin yüzde 15'ine yakınını bir yılda yapmaya odaklandıklarını ifade etti.

Kamulaştırılan 32 dönümlük araziye 4 okul yaptıracaklarını dile getiren Hüseyin Avni Coş, "Geçen yıl 900 kilometrenin üzerinde yolun asfaltlamasını sağladık. Zorluklardan yılmadan, doğru olanı, vatandaşlarımız için iyi olanı yapmaya gayret edeceğiz. Kamu kaynaklarını verimli kullanmaya, çarçur ettirmemeye çalışıyoruz. Elimizdeki parayla tasarrufu gözeterek daha çok hizmet üretmeye gayret ediyoruz ve sonuçlarını da alıyoruz." dedi.

Toplantıya Adana'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur da katıldı. Toplantıda, muhtarlar da mahallelerine yönelik yapılmasını istedikleri çalışmaları anlattı.
 


CİHAN