Vali Fahribey Caddesi, yenileniyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan asfalt finişeri ile bugün ilk kez Vali Fahribey Caddesi’nde beton asfalt serimi gerçekleştirdi

Vali Fahribey Caddesi, yenileniyor
04 Eylül 2013 Çarşamba 13:51 tarihinde eklendi, 1.051 kez okundu.

Belediye ekiplerince Vali Fahribey Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Selmanoğlu, Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat’tan bilgiler aldı. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat, Vali Fahribey Caddesi’nde beton asfalt serim işleminin perşembe günü tamamlanacağını ifade etti. "Başkanımızın şehrimize kazandırdığı asfalt finişeri ile buradaki asfalt serim yapılmakta, bu caddemiz eskiye oranla çok daha güzel bir hal alacak." dedi.

Son teknoloji ile donanımlı asfalt finişerini şehre kazandırmaktan dolayı büyük onur duyduklarını ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: "Şehrimizin ana arterlerinden olan Vali Fahribey Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor. Eskiden burası tek şeritli bir yoldu, istimlâki yapılmayan binaların olduğu bir caddeydi. İstimlâki yapıldıktan sonra bu caddemizi 7 yıl önce kilitli parke ile döşedik. Tabi zaman geçtikçe burada alt yapı çalışmaları yeniden hasıl oldu. Özellikle su şebeke boruları yenilendi, kaldırım ve tretuarlar modern bir şekilde yapıldı. Türk Telekom’un 3 G hatları yeniden çekildi, doğalgaz sonrası bu caddemizde onarım işleminden ziyade beton asfalt serimi tercih ettik." diye konuştu.

Başkan Selmanoğlu, aydınlatma direklerini de oldukça modern bir şekilde bu güzergaha monte ettiklerini ifade ederek, "Perşembe günü buradaki çalışmalarımız tamamlanacak ve yeniden trafiğe açılacak. Sökülen kilitli parkeler ise merkezde ve köylerimizde bulunan cami ve okullara gönderiliyor, bu şekilde kilitli parkelerimiz de israf edilmiyor." şeklinde konuştu.


CİHAN