Vali Toprak'tan kardeşlik vurgusu

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü düzenlenen resepsiyon ile kutlandı.

Vali Topraktan kardeşlik vurgusu
30 Ağustos 2013 Cuma 23:20 tarihinde eklendi, 1.767 kez okundu.
Resepsiyonda konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, kardeşlik vurgusu yaparak "Bugüne kadar çok sayıda sıkıntıyı birlik ve beraberliği ile aşan Aziz Türk Milleti bu kardeşliğini dünyaya göstermeye devam edecektir" dedi.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda resepsiyon verildi. Resepsiyonda davetlileri, İzmir Valisi Mustafa Topak, eşi Selime Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ile eşi Mürvet Atay karşıladı.

Resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Mehmet Çetin, CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Alaattin Yüksel, Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarını başkanları katıldı. Resepsiyon, Türk Silahlı Kuvvetleri tanıtım filminin gösterimiyle başladı.
 
İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz minnet ve şükranla andıklarını söyledi. Türk tarihinde Ağustos ayının ayrı bir önemi sahip olduğunu belirten Vali Toprak, "Türk Milletinin varlığını ilgilendiren konular bu ayda taçlandırılmıştır. Ağustos ayının 30'unda ise bütün yokluk ve imkansızlıkları rağmen milletimiz bütünleşerek şanlı bir güne imza atmıştır.

Bu topraklarda özgürce yaşayan milletimizin varlığına bir helal gelmemesi için birlik ve bütünlüğümüze önem vermeliyiz. Bugüne kadar çok sayıda sıkıntıyı birlik ve beraberliği ile aşan Aziz Türk Milleti bu kardeşliğini dünyaya göstermeye devam edecektir" dedi.
 
Resepsiyon konuşmanın ardından orkestra eşliğinde çalan müzikler ile devam etti.

DHA