Vali Yazıcıoğlu Aydın’da anılacak

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden, Aydın’da da valilik yapan Recep Yazıcıoğlu, vefatının 10’uncu yılında ilde anılacak.

06 Eylül 2013 Cuma 19:13 tarihinde eklendi.

Pazar günü Söke mezarlığında kabri başında hatim duasıyla başlayacak olan anma programı, saat 14.00’de Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda devam edecek.

Anma programıyla ilgili bilgi veren Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, anma programına herkesi davet etti. Programın, Vali Recep Yazıcıoğlu hayranı olan üniversite öğrencisi Nur Dağcı’nın öncülüğünde, Aydın Marangozlar Odası ve Adnan Kahveci Vakfı desteği ile yapılacağını belirten Algün, “Rahmetli Yazıcıoğlu adına okuttuğumuz hatim duasını Söke Asri Mezarlığı’ndaki Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kabri başında saat 11.00’de okuyacağız.

Daha sonra saat 14.00’de Aydın Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda anma programı düzenleyeceğiz. Burada Vali Recep Yazıcıoğlu’nu anlatan sinevizyon gösterisinin ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla sayın valimizi anlatacağız.” dedi.


CİHAN