Validen öldürülen taksicinin evine taziye zyareti

Manisa'da, öldürülen taksici Musa Şimşek'in ailesine Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin taziye ziyaretinde bulundu.

Validen öldürülen taksicinin evine taziye zyareti
14 Şubat 2013 Perşembe 21:20 tarihinde eklendi.

 

Vali Daşöz, cinayetin en kısa zamanda aydınlanması için gereken her şeyin yapıldığını söyledi.
 
Mesir Taksi Durağında 45 T 0102 plakalı taksinin şoförlüğünü yapan evli ve 3 çocuk babası 55 yaşındaki Musa Şimşek, iki gün önce başına tabancayla bir el ateş edilmiş halde bulundu. Cinayetin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 kişilik özel bir ekip oluşturarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaşanan cinayetin ardından, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, ölen taksici Şimşek'in Mesir mahallesi Tarık Almış Caddesi Zabıta Evleri numara 14'te bulunan evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi. Taziye ziyaretinin ardından Vali Daşöz, dışarıda basın mensuplarına açıklama yaparken cinayetin aydınlatılması konusunda gereken tüm imkanların kullanıldığını dile getirdi. Vali Daşöz, "Cumhuriyet savcılığımızın öncülüğünde soruşturma sürüyor. Her ihtimal değerlendiriliyor. Arkadaşlarımız her ihtimali dikkate alarak ipuçları ve delilleri değerlendirerek soruşturmayı yürütüyor. Ben inanıyorum ki bu soruşturma çözülecek. Temennimiz en kısa zamanda çözülmesidir" diye konuştu.
 
İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'de öldürülen taksici Musa Şimşek'in çalıştığı Mesir Taksi Durağını ziyaret etti. Çetin, taksi durağında çalışan Şimşek'in arkadaşlarına başsağlığı dileyerek, cinayetin aydınlatılması noktasında büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

DHA