Vali'den saldırıya uğrayan gence ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, selektör yaptığı araçta bulunanlar tarafından dövülerek hastanelik edilen Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan'ın oğlu Fatih Yıldırımhan'a tedavi gördüğü hastanede 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Validen saldırıya uğrayan gence ziyaret
20 Ekim 2013 Pazar 17:32 tarihinde eklendi.
 
Olay iki gün önce saat 02.00 sıralarında Konaklar Mahallesi Havalimanı Caddesi'nde meydana geldi. Havaalanına giden Fatih Yıldırımhan yönetimindeki 61 TS 716 plakalı otomobil, Değirmendere mevkiinde önünde giden M.Ş. yönetimindeki 34 TU 3402 plakalı araca selektör yaparak yol istedi.

Ancak otomobil yol vermeyince birkaç kez korna çalan Yıldırımhan aracı sollayarak geçti ve yoluna devam etti.
 
Selektör yapılmasına ve korna çalınmasına sinirlenen M.Ş., aracı takip etti ve havalimanına giriş yapmakta olan Yıldırımhan'ın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Fatih Yıldırımhan ve Serdal Çirkin, diğer aracın sürücüsü M.Ş. ile aynı araçta bulunan E.G., N.Ş. ve C.Ş.'nin saldırısı sonucu yaralandı.

Fatih Yıldırımhan daha sonra kaldırıldığı Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde de aynı kişilerin saldırısına uğramış, tedavisine devam edilmek üzeren Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Olaya karışan E.G., N.Ş., C.Ş. ve M.Ş. ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
 
VALİ ZİYARET ETTİ
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, bugün Fatih Yıldırımhan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Yıldırımhan Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Öz, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Fatih Yıldırımhan'ın sağlık durumu hakkında da doktorlardan bilgi aldı.
 
Olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Öz, yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, "Özellikle bayram gününde böyle bir hadisenin yaşanması çok üzüntü vericidir. Bayramlar dargınların barıştığı, gönüllerin kaynaştığı, hoşgörü ve sevginin egemen olduğu günlerdir.

Bu günlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin birbirlerine karşı daha saygılı ve hoşgörülü davranması gerekiyor. Fatih kardeşimize yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Fatih Yıldırımhan'ın babası Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan da Vali Öz'e ziyaretten dolayı teşekkür etti.

DHA