Van Damme İstanbul'da

Aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü ismi Jean Claude Van Damme, Antalya'da katıldığı film festivalinin ardından İstanbul'a geldi

Van Damme İstanbulda
20 Ekim 2014 Pazartesi 20:24 tarihinde eklendi.

Van Damme'ın, ortağı olduğu şirket tarafından İstanbul'da Hollywood benzeri dev bir film platosu inşaa etmek istemesi üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve film yapımcısı Ahmet San'ın davetlisi olarak İstanbul'a geldiği öğrenildi. Van Damme'nin Büyükçekmece'de hayalindeki plato için 400 dönümlük arazi gösterildiği ve 350 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladığı öğrenildi..

Antalya'dan THY'na ait yolcu uçağı ile 18.20'de İstanbul'a gelen Van Damme'nin çok hareketli tavırları dikkat çekti. Arındırılmış bölgeye birkaç kez gidip gelen Van Damme, bir süre de valizlerini almak için bekledi. Daha sonra basın mensuplarının bulunduğu yere gelen ve mikrofonlarını tek tek toplayan ünlü oyuncu Van Damme, İstanbul'a yapımcı Ahmet San'ın davetlisi olarak geldiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Van Damme, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptıktan sonra yapımcı Ahmet San ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. 


CİHAN