Vaser Liposuction Ameliyatı

Günümüzde geliştirilen vücut şekillendirme yöntemleri içerisinde en çok tercih edilen vaser Liposuction cerrahi bir uygulamadır

Vaser Liposuction Ameliyatı
09 Ekim 2020 Cuma 15:26 tarihinde eklendi, 2.133 kez okundu.

Günümüzde geliştirilen vücut şekillendirme yöntemleri içerisinde en çok tercih edilen vaser Liposuction cerrahi bir uygulamadır. Vaser Liposuction ameliyatı uzman doktorlar tarafından klinik ortamlarda gerçekleştirilir. Bölgesel yağlanma sorunu ile yüz yüze kalan kişiler bu teknik sayesinde aynı anda birkaç bölgesine yapılan işlem sonucunda istediği görünümü elde edebilir.
 

Bu nedenle ameliyat sırasında kişinin tek bölgesinde yapılan işleme lokal anestezi uygulanırken aynı anda birkaç bölgede işlem gerçekleşecekse genel anestezi verilir. Çıkarılan yağlar sırasında herhangi bir sinir, doku ve damara zarar verilmez. Güvenle alınabilecek bir yöntem olan vaser liposuction fiyatları kişilerin vücut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor.
 

Vaser Liposuction
 

Vaser Liposuction son dönemlerin en popüler yağ aldırma yöntemleri içerisinde yer alıyor. Geleneksel yöntemlerden farklı olarak lazer Liposuction işlemi ile istenmeyen yağlara gönderilen ses dalgaları ile yağlar parçalanmaya çalışılır. Böylece yağlar bazı özel sıvı ve araçlarla çıkarılır. Kısa sürede iyileşme olanağı tanıyan bu yöntemde hastalar ertesi gün taburcu olarak normal hayatlarına dönebilirler. Hedef sadece istenmeyen yağlar olduğu için diğer dokulara herhangi bir zarar verilmez.
 

Vaser Liposuction Nedir?
 

Vaser Liposuction sağlıklı ve şekilli bir vücut isteyen kişilerin başvurdukları cerrahi bir yöntemdir. Yeni bir teknoloji olan vaser Liposuction güvenle başvurabileceğiniz bölgesel incelme hedefleyen bir uygulamadır. Yöntemin uygulandığı bölgede yağlar kanüller yardımı ile alınır. İsteğe bağlı olarak kişiler bu tekniği tek başına alabildiği gibi vücudun diğer bölgelerinde de aynı anda alabilir.
 

Yüksek oranda verilen ses dalgaları ile yağlar bulundukları diğer loblardan ayrılarak parçalanmaya çalışılır. Kolay ve pratik bir işlem olan vaser Liposuction tekniğinde kanama, şişlik ya da morluk gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Bu nedenle ileri derece sağlıklı bir yöntemdir.
 

Vaser Liposuction Fiyatı
 

Vaser Liposuction fiyatları belirlenirken kişilerin vücut hatları ve özellikleri göz önünde bulundurulur. Ayrıca fiyatları belirleyen bir diğer önemli etmen ise bazı bireyler bu yönteme başvururken tek bir bölge için hizmet alırken bazı bireyler ise birkaç bölgede vaser liposuction tekniğine uygulamayı tercih ederler. Bu nedenle fiyatlar biraz daha farklılık gösteriyor.
 

Ayrıca ileri derecede teknolojinin kullanıldığı bu yöntemde maliyetler geleneksel yöntemlere nazaran biraz daha fazladır. Fakat güvenme alınabilecek bu uygulama son derece sağlıklıdır. Kendine özgü herhangi bir riski bulunmadığı gibi ameliyatlarda karşılaşılabilecek türden riskler barındırır. Kadınların ve erkeklerin sıklıkla başvurduğu bu yağ aldırma tekniğinde kişiler istedikleri pürüzsüz görünümü elde ettikleri gibi sağlıklı bir görünüme de kavuşurlar.
 

Vaser Liposuction Ameliyatı
 

Vaser Liposuction uzman doktorlar tarafından yapılan bir ameliyattır. Ameliyat sırasında kişiler lokal anestezi ya da bölgesel anestezi ile uyuşturulmaya çalışılır. Bu nedenle işlem sırasında herhangi bir ağrı hissedilmediği gibi işlem sonrasında da şişlik kızarma ve kanama gibi olumsuzluklarla karşılaşılmaz. Lazer Liposuction yapan kişiler ertesi gün hastaneden taburcu olarak günlük hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam edebilirler.
 

Vaser Liposuction İçin Kimler Uygundur?
 

Vaser Liposuction fiyatları biraz maliyetli olmasına karşılık sunduğu sağlıklı bir görünüm için tercih edilebilecek bir yöntemdir. Bu yönteme kadın erkek tüm yetişkinler başvurabilir. Özellikle bölgesel zayıflamayı hedefleyen ve bunun için diyet ve spora başvuran kişiler burada herhangi bir olumlu netice almadığında vaser Liposuction uygulamasına başvururlar.
 

Çünkü yağ aldırma yöntemleri içerisinde dirençli ve zor görünen bölgesel yağlardan vaser Liposuction oldukça etkilidir. Meme büyüme sorunu yaşayan erkekler bu yöntemden en iyi şekilde yararlanabilir. Vaser Liposuction tüm yetişkinlerin vücut şekillendirmesi için güvenle başvurabilecekleri bir uygulamadır.
 

https://alicemalyilmaz.com/vaser-liposuction/ ß hakkında bilgi için hemen sitemizi ziyaret ediniz.