Vatan Caddesi'nde bomba paniği

Fatih Vatan Caddesi'nde bir otobüs durağında unutulan bayan çantası İstanbul polisine hareketli dakikalar yaşattı.

22 Eylül 2013 Pazar 20:49 tarihinde eklendi.

Ankara'daki emniyet binasına ve polisevine roketli saldırı sonrasında, Vatan Caddesi'nde unutulan çantanın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ve Aksaray Ordu Evi'ne 500 metre yakın olması, bomba imha uzmanlarını alarma geçirdi.

Polisi alarma geçiren olay, Vatan Caddesi'ndeki Ulubatlı otobüs durağında meydana geldi. Fatih Vatan Caddesi'nde otobüs durağında unutulan bayan çantası İstanbul polisine hareketli dakikalar yaşattı.

Ankara'daki emniyet binasına ve polisevine roketli saldırı sonrasında, Vatan Caddesi'nde unutulan çantanın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ve Aksaray Ordu Evi'ne 500 metre yakın olması, bomba imha uzmanlarını alarma geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine Ulubatlı otobüs durağına gelen asayiş ekipleri olay yerinde güvenlik şeridi çektikten sonra söz konusu adrese bomba imha uzmanı istedi. Asayiş ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yol araç trafiğine tek taraflı kapatıldı.

Bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giydikten sonra paketi inceledi. Uzman ekipler, büyük bir dikkatle inceledikleri paketi kontrollü olarak fünye ile patlattı.

Patlatılan çantadan bir bayana ait kişisel eşyalar çıkarken, polisin şüpheli pakete müdahalesini, bazı vatandaşlar büyük bir dikkatle izledi. Fünye ile patlatılan çantanın boş çıkmasıyla polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı.

Şüpheli paketin boş çıkmasıyla polis ekiplerince kapatılan yol, tekrar trafiğe açıldı.


CİHAN