Vatandaşın 'fuhuş' isyanı

"30-40 TL’yi cebine koyan soluğu burada alıyor. Rezalet diz boyu" diyen grup protesto gösterisi yaptı

Vatandaşın fuhuş isyanı
28 Eylül 2012 Cuma 15:00 tarihinde eklendi, 2.146 kez okundu.

 

Avcılar sahili, önceki gece ilginç bir protestoya sahne oldu. Denizköşkler Mahallesi’nde bulunan Meis Sitesi sakinleri, sitede oturan travestilerin fuhuş yaptığını iddia ederek eylem yaptı.

Ellerinde “Fuhuşa hayır” yazılı dövizler taşıyan yaklaşık 50 kişilik grup, tencere ve tepsilere kaşıklarla vurup, düdük öttürerek fuhuşun bitirilmesini talep etti. Sitenin adının “travesti sitesi” olarak anıldığını söyleyen eylemciler, “Fuhuş istemiyoruz”, “Halk burada başkan nerede” sloganları attı. Bir site sakini, “17 Ağustos depreminde hasar gören siteye travestiler yerleşti. Şimdi 3 daire kaldı. Ama insanlar her evde fuhuş yapıldığını sanarak gecenin bir yarısı rastgele zile basıp kadın talep ediyor. Çoğu dairede aile oturuyor” dedi.
 
‘REZALET İÇİNDEYİZ’ 
 
Özellikle gençlerin fuhuş amacıyla geldiğini belirten bir başka site sakini ise şunları söyledi: “30-40 TL’yi cebine koyan soluğu burada alıyor. Rezalet diz boyu. Güvenlik kamerası görüntülerini yetkililere götürdük ama filmseyreder gibi izleyip önlemalmadılar. Belediye başkanımız da bizi yalnız bırakmasın. Buraya ağaç dikmekle, çimekmekle hiçbir şey olmuyor. Gece eşi ile sahilde dolaşabiliyorsa dolaşsın, bunu biz yapamıyoruz. Ağaçların altında bile fuhuş yapıyorlar. Ya buraları ışıklandırsınlar ya da ağaçları kökünden kesinler.” 

Habertürk