"Vatandaşın gönlünü alın"

İçişleri Bakanı Muammer Güler, devlet idarecilerinin hangi görevde olursanız olun vatandaşa yakın olup onun gönlünü almayı başarabilmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşın gönlünü alın
01 Aralık 2013 Pazar 19:52 tarihinde eklendi.

Güler, Denizli'nin Serinhisar ilçesinde müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun ismi verilen Leblebi İmalatçıları Sanayi Sitesi'ni açtı. Bakan Güler'e, Yatağan palası ve 25 çeşitten oluşan leblebi sepeti hediye edildi.

Güler Serinhisar ilçesinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Vatandaşlar ile tek tek el sıkışan Güler, halk oyunları topluluğunun gösterisini izledi. Protokol konuşmalarınına rdından Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Sanayi Sitesi'ni açılış kurdelası kesildi.

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Güler, "Hem Çal'a geldik, hem Serinhisar'a geldik. Ben 1 Aralık 1973'te Çal da kaymakam vekili olarak fiilen meslek hizmetine başlamıştım. Bugün 40. yılı vesilesi ile hem de Serinhisar'ın leblebiciler sitesini de açmış olduk, Çal'da da bir selamlama yapmış olduk.

Ben bu millete hizmet eden insanları hangi makamda olursa olsun milletimizin her zaman hayırla yad ettiğini biliyorum. Vali, kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, müdür, paşa ne olursa olsun hangi görevde olursanız olun vatandaşa yakın olan onun gönlünü almayı başarabilen ve halka hizmeti de hakka hizmet olarak algıyabilen herkesi bu insanlarımızın, vatandaşlarımızın unutmadığını biliyorum. Onun güzelliklerini yaşadım, çok güzel bir site yapılmış Serinhisar'da değerli müsteşarımızın kaymakamlığı döneminde adının verilmiş olması da beni çok duygulandırdı." dedi.


CİHAN