'Vay seni kansız vay'

İbrahim Tatlıses, Twitter'da paylaştığı tweet'lerle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor

Vay seni kansız vay
21 Eylül 2013 Cumartesi 11:20 tarihinde eklendi.
Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden biri olan İbrahim Tatlıses, Twitter'da paylaştığı tweet'lerle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Kişisel hesabından Ferhat G. isimli kişiye yönelik suikaste uğraması ile ilgili ağır ithamlarda bulunan ünlü türkücü: "Tuzağa düşürüleceğimi biliyordun. Vay seni kansız vay!" diyerek tepkisini dile getirdi.
 
"VURULACAĞIMI BİLİYORDUN"
 
Kafasındaki domino taşlarını biriktirdiğini ve bu isme ulaştığını belirten Tatlıses, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Ferhat G efendi'ye ulan nankör ulan cibilityetsiz, kabiliyetsiz sonunda araştırdım senin adın çıktı. Sen ne kişiliksiz bir adamışsın lan? İyi hatırla bir gece GÜNAY'da içip içip şeflere garsonlara küfür etmişsin adamlar da benim hatırım için sana dokunmamışlar. Ben sahnedeyken beni göstererek şöyle demişsin: 'Merak etmeyin onunda ömrü az kaldı.' diyorsun ve ben 1 ay sonra tuzağa düşürüldüm. Sen bunu biliyordun. Kafamdaki, DAMA taşlarını yerine koydum adın çıktı. SİNYALCI Ferhat G bizden onlara laf götür onlardan bize getirme, vay seni kansız vay."
 
Tatlıses'in soyadını açıklamadığı Ferhat G. isimli kişinin kim olduğu merak konusu oldu.
 
TATLISES 2011'DE SUİKASTE UĞRAMIŞTI
 
Tatlıses 14 Mart 2011'de Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğramıştı. Arabasına bindikten kısa bir süre sonra başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses, başından vurulmuş ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.
 
İşte Tatlıses'in attığı tweetler :