Ve, ANTALYA'da yılbaşı IŞIKLARI YANDI !

ANTALYA'da turizmci Fettah Tamince'nin, kentin yılbaşına yönelik süslenmemesine yönelik eleştirilerinin ardından hazırlanan yılbaşı süslemelerinin ışıkları yandı.Yıllık ortalama 12 milyon turiste ev sahipliği yapan Antalya'da yeni yıl kutlamalarının özellikle kent merkezinde sönük geçmesine yönelik Rixos Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fettah

Ve, ANTALYAda yılbaşı IŞIKLARI YANDI !
28 Aralık 2014 Pazar 11:44 tarihinde eklendi.
ANTALYA'da turizmci Fettah Tamince'nin, kentin yılbaşına yönelik süslenmemesine yönelik eleştirilerinin ardından hazırlanan yılbaşı süslemelerinin ışıkları yandı.
 
Yıllık ortalama 12 milyon turiste ev sahipliği yapan Antalya'da yeni yıl kutlamalarının özellikle kent merkezinde sönük geçmesine yönelik Rixos Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin eleştirileriyle gündeme gelen Antalya'nın yeni yıl için süslenmesinde son dokunuş yapıldı. Hafta içi Cumhuriyet Meydanı, tarihi Kalepakısı ve bu noktalara açılan Cumhuriyet Caddesi'nde yapılanan led ışıklı süslemeler için şalter kaldırıldı ve ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı. 
 
Antalya'da 2014'ü 2015'e bağlayan gece için Türkiye'nin en renkli yılbaşı süslemelerinin adresi Nişantaşı stili tercih edildi. Rixos'un sponsorluğunda yapılan aydınlatmada Cumhuriyet Meydanı için hediye paketi konsepti tercih edildi. Yılbaşı gecesi Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği etkinlikte Mustafa Ceceli'nin sahne alacağı meydana aydınlatılmış dev hediye paketleri bırakıldı. Tarihi Kale Kapısı'nda ise takların altında, Alp Dağları canlandırıldı. Treni, dağ eteklerinde evleri ihmal edilmeyen süsleme, ilgi odağı oldu. Her iki nokta, 2014'ün son hatırası olarak 'selfie' çekimlerinin merkezi oldu.

DHA