Ve, O hasta öldü

Adapazarı’nda özel bir hastanede meydana gelen olayda, yoğun bakım ünitesinde yatan yaşlı bir erkek hastaya sigara veren hemşireler, dalga geçerken bir yanda da cep telefonu ile görüntü çekiyor.

Ve, O hasta öldü
22 Eylül 2017 Cuma 13:36 tarihinde eklendi, 1.891 kez okundu.
 
 
Önce sigarayı hastaya veren hemşireler daha sonra sigarayı alıp gülüşürken, daha sonra tekrar sigara ve çakmak veriyor. Ardından yeniden sigara ve çakmağı alan hemşireler kahkahalar atıyor. Sigarayı yakmak isteyen yaşlı hasta elinden sigara ve çakmak alınınca öfkelenip hemşirelere bağırıyor. 
 
SAKARYA VALİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Olayın medyada yayılması üzerine bir açıklama yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Bir buçuk iki ay önce olan bir hadise bu. Ya hastaneye komplo kuruluyor veyahutta insanların yapmış olduğu bir serseriliktir. Bunu yapanlar stajyer sağlık görevlileri. Orada sigara içilmeyeceğini biliyorlar. Hastaneye komplo düzenlediklerini zannediyorum.
 
O hastaya sigara verilmeyeceğini bilmeyecek kadar cahil değiller. Orada staj yapan sağlık görevlileri stajlarını bitirip oradan gittiler. Sağlık müdürlüğüne talimat verdim, gereken soruşturmayı yapıyorlar.
 
 
Hastane hijyenini uymayan görgü ve nezaket kurallarına uymayan, orada yatan o insana sigara ikram edip ve sosyal medyada yayınlamaları her türlü izahtan uzaktır. Tasnif edilecek bir şey değildir. Gereği yapılacaktır” dedi.