Ve Pereira konuştu!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, sarı lacivertli kulüpte yaşadıkları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ve Pereira konuştu!
23 Ekim 2016 Pazar 14:03 tarihinde eklendi.

Sezon başında Fenerbahçe'den olaylı biçimde ayrılan teknik direktör Vitor Pereira, kendi döneminde sarı lacivertli kulüpte yaşanan bazı olayları anlattı, gündem yaratacak iddialarda bulundu. Şu sıralarda Portekiz'in RTP kanalında yorumculuk yapan Pereira'nın açıklamaları şöyle:

ALVES, KJAER YÜZÜNDEN GİTTİ"
 
Pereira "Bruno Alves çok tecrübeli ve faydalı bir isim. Takımda kalması için ikna da ettim. Yönetim de bunu kabul etmeye yakındı. Ancak daha sonra Simon Kjaer devreye girdi ve kendi istediği bir oyuncuyu aldırdı. Yöneticiler beni Kjaer kadar dinlemediler" diye konuştu.

"NANİ KALSIN, DEDİM"
 
Vitor Pereira, Valencia'ya giden Luis Nani'yi kendisinin istemediği yönündeki söylemlerin de gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Kanarya'nın eski hocası, "Pereira istedi, Nani'yi gönderdik söylemi doğru değil. Tam tersine ben Nani'nin takımda kalması için yönetime çok baskı yaptım. Nani gibi bir futbolcuyu hangi hoca takımından göndermek ister ki" ifadelerini kullandı.
 
"BEN VARKEN KAZANIYORDUK"'
 
Vitor Pereira, yeni teknik direktör Dick Advocaat dönemini de eleştirdi. Portekizli çalıştırıcı, "Yönetimin takım üzerinde büyük bir baskısı var. Yine de biz maçlarımızı kazanıyorduk. Kaybedilen karşılaşmalardan sonra futbolcularım soyunma odasından bile çıkmak istemiyordu. Yönetimin baskısı çoktu" dedi.
 
"DİEGO'YU İDMANA ALMADILAR"
 
Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Pereira, sezon başında takımdan ayrılan Diego Ribas hakkında da görüş bildirdi: "Diego çok kaliteli bir futbolcu. Belki büyük faydası olmadı ama ben ondan umutluydum. Bu sebeple sezon başı idmanlarına da davet etmiştim ancak yönetim onun antrenmanlarına alınmasına engel oldu."