Ve, Putin Erdoğan'ın görüşme teklifini !

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paris'te Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme talebiyle ilgili açıklama yaptı.

Ve, Putin Erdoğanın görüşme teklifini !
27 Kasım 2015 Cuma 15:46 tarihinde eklendi.
Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paris'te Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme talebiyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Türkiye özür dilemeye hazır değilse Erdoğan'ın görüşme talebini reddediyoruz"  denildi. 
 
Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin düşürülen Su-24 tipi savaş uçağı nedeniyle Rusya'dan özür dilemedikçe görüşme yapılmayacağı belirtildi. “Erdoğan son iki gündür Putin’le telefon görüşmesi yapmak istiyor, bu talepler Başkan Putin’e iletildi” diyen Uşakov, Putin’in Türkiye’nin uçak konusunda özür dilemeye niyeti olmaması nedeniyle görüşme talebini kabul etmediğini açıkladı.
 
Kremlin: Erdoğan, Putin ile görüşme talep etti
Kremlin, bu sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Kasım'da Paris'te Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşmek için talepte bulunduğunu açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları ise  Erdoğan ile Putin arasında belirlenmiş bir görüşme olmadığını, ikili görüşmenin ise ihtimal dahilinde olduğu belirtilmişti. 
Fransa'nın başkenti Paris, 30 Kasım'da BM İklim Değişikliği Konferansı'na ev sahipliği yapacak. Zirveye iki lider de katılacak.

Radikal