Ve Sneijder İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni yıldızı Wesley Sneijder Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldız futbolcu taraftarın akınına uğrayınca aracından inemeyip Florya'nın yolunu tuttu.

Ve Sneijder İstanbulda
21 Ocak 2013 Pazartesi 16:01 tarihinde eklendi, 2.479 kez okundu.

Ters köşeye yatırdı

Hollandalı yıldızın Atatürk havaalanına inişinde büyük bir izdiham yaşandı. Havaalanında beş bin taraftar ve basın yıldız futbolcuyu giriş kapısında beklerken ters köşeye yattı. Herkesin gözü kapıdayken bir minibüsün üzerinden çıkan Sneijder bir anda taraftarların yoğun baskısıyla daha fazla görünemeden haraket eden aracıyla havaalanından ayrıldı. Sneijderi gören taraftarlar minibüse atlayınca Hollandalı tekrar aracına girmek zorunda kaldı. Sneijder, Florya'ya Fatih Terim'in yanına doğru yol alırken eşi Yolanda ise Ortaköy'de kalacakları otel'e doğru hareket etti.
 
SARI-KIRMIZILI TARAFTARLAR HAVAALANINA AKIN ETTİ
 
Hollandalı yeni transferi karşılamak için havaalanına gelen ve erken saatte toplanmaya başlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Sneijder'i getiren özel uçağın Genel Havacılık Terminali'ne ineceğini öğrenince hemen o bölgeye geçtiler. Metroyu kullanan taraftarlar Genel Havacılık Terminali'ne bölümüne geçerek heyecan ve coşku içinde Wesley Sneijder'i beklemeye devam ediyorlar.
 
TERİM'LE GÖRÜŞTÜ
İlk olarak Florya'ya giden Sneijder, burada Teknik Direktör Fatih Terim ve yönetici Abdürrahim Albayrak'la bir araya geldi.
 
 
Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Sneijder ile 3.5 yıllık anlaşmaya varmıştı.
 
28 yaşındaki Sneijder’ın sarı-kırmızılı takımda 14 numaralı formayı giymesi bekleniyor.
 
 
Fenerbahçelileri kızdıracak tezahürat
 
Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçelilere göndermede bulunarak "Doğru mu Samet, doğru mu Samet. Sneijder gelmiş doğru mu Samet" sloganları attı.
 
SNEIJDER GELMEDEN, FORMALARI GELDİ
 
Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Wesley Snejider'in formaları satışa sunulmak üzere Genel Havacılık Terminali'ne getirildi.
 
Sarı kırmızılı taraftarlar, İstanbul'a gelişinde Snejider'i karşılamak için havalimanına akın ederken, GS Store da Genel Havacılık Terminali önünde bir araçla Hollandalı yıldızın 14 numaralı formalarını satışa çıkardı.
 
SNEİJDER'E 10 KİŞİLİK EKİP
 
Inter'ın Dünyaca ünlü futdbolcusu Wesley Snejder'i Türkiye'ye getiren özel uçakta 10 kişi yer aldı.
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın Danışmanlarından Sinan kalpakçıoğlu, Menacer Ali Güven'in yanısıra şu isimler bulundu:
 
Wesley Sneijder, eşi Yolantha Cabau, Jeefrey Snejider, Barry Sneijder, Soren Lerby (Sneijder'in menaceri), Rıdoıne Diba ve Arlette Paul...
 
Milano'ya veda etti
 
Galatasaray'ın kadrosuna katmayı başardığı yeni transferi Wesley Sneijder kişisel twitter hesabı üzerinden yazdığı mesaj ile İnter taraftarlarına ve Milano kentine veda etti. Sneijder, "Elveda Milano, her şey için çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimde olacaksınız. Tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Şu an İstanbul yolundayım heyecanlıyım." diye mesaj attı. 

DHA