Vergi borcunuzu yapılandırma fırsatı

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, torba yasa olarak bilinen vergi borcu yapılandırmasında son başvuru tarihinin 1 Aralık 2014 olduğunu söyledi.

Vergi borcunuzu yapılandırma fırsatı
14 Kasım 2014 Cuma 19:41 tarihinde eklendi.

Tuna, vatandaşları, yapılandırma fırsatını kaçırmamaları yönünde uyardı.

Torba yasada yayımlanan 6552 sayılı kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşların belediyeye başvurmalarını isteyen Başkan Hamit Tuna, “Mükellefler, 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunduğu takdirde yasa çerçevesinde taksit imkanından ve faiz indiriminden de yararlanabilecekler.” dedi.

Mükelleflerin başvurularını, Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak Mahallesi ile Halkkent Mahallesi’ndeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan tahsilat şubelerinde de yapabileceklerini vurgulayan Başkan Tuna, “Yasa ile 30 Nisan 2014 tarihi ve öncesi borçlar yeniden yapılandırılmaktadır. Mükelleflerden isteğimiz, yapılandırma fırsatını kaçırmamalarıdır. Zamanında başvuruda bulunmayanlar aftan yararlanamayacaktır.” diye ifade etti.


CİHAN