"Verilmeyen bir net golümüz var"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus ile oynadıkları karşılaşmada verilmeyen net bir gollerinin olduğunu ve bundan dolayı canlarının yandığını söyledi.

21 Şubat 2014 Cuma 00:10 tarihinde eklendi.


Takımının UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Juventus'a deplasmanda 1-0 yenildiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, "Bizim orada horon dik oynanıyor, biz de futbolu burada dik oynadık. Futbolda her türlü sonuç var. Biz de rakibimizi Trabzon'da 3-0 yenebiliriz. Juventus gibi takımı ikinci yarıda baskı altına aldık.

Demek ki bizden korktular. Biz, pozisyon yakaladık atamadık, onlar ise attı. İkinci yarıda pozisyonlar bulan taraf bizdik ancak şanssız bir gol yedik. Tüm futbolcularımı oyunlarından dolayı kutluyorum. Sonuçta karşımızda Juventus takımı vardı. Bu takıma karşı cesurca oynamak beni memnun etti. Trabzonspor'un daha iyi futbol oynaması gerekiyor. Bunu da önümüzdeki günlerde ortaya koyacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Karşılaşmanın 74. dakikasında yaşanan pozisyonda topun dışarıdan çıkmadığını ve gol olduğunu televizyondan tekrar izlediğini kaydeden Hami Mandıralı, "Verilmeyen net bir golümüz var. Bundan dolayı canımız yandı. Biz, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye hakemler konusunda mesaj vermiştik. Şimdi ise UEFA'ya bir mesaj vermek istiyorum." dedi.

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte ise rakiplerinin oldukça tecrübeli oyuncuları olduğunu ve ikinci yarı riske ederek farkı arttırdıklarını söyledi. Genç hoca, "Trabzonspor oldukça iyi bir takım. Lazio'yu eleyerek buraya geldiler. Çok tecrübeli oyunculara sahipler. İkinci yarı oyunu riske ettim. Golün gelmesine sebep oldu. Gol geldiyse sorun yoktur." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Galatasaray'a elenmenizin etkisi var mıydı?" sorusuna ise Conte, "Galatasaray maçına çok üzülmüştüm. Ama artık bu geride kaldı. Avrupa Ligi tecrübesi olmayan oyunculardan kurulu bir takımız. Bunları unutmamız gerekiyor." diye konuştu.

Öte yandan bir Türk gazetecinin "Perşembe günü Trabzon'da kar yağışı var" demesi üzerine gülerek İtalyan hoca, "İnşallah kar yağışı yoktur. Umarım öyle bir şey daha olmaz. Türk gazeteciler beni güldürüyor." diye espri yaptı. 


CİHAN