Vestel Venüs kaç Lira? İşte en iyi yerli telefonlar ve özellikleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var” sözlerinin hemen ardından gözler akıllı telefon pazarına çevrildi. İşte piyasadaki en iyi ve en uygun yerli akıllı telefonlar ve fiyatları

Vestel Venüs kaç Lira? İşte en iyi yerli telefonlar ve özellikleri
14 Ağustos 2018 Salı 17:08 tarihinde eklendi, 2.142 kez okundu.
Vestel Venüs serisi teknik özelliklerine bakıldığı zaman yabancı rakiplerinden hiçbir farkı yok. Arayüz tasarımında bazı ikonlar Venüs serisi için özel olarak tasarlandı. Türkiye’nin en büyük beyaz eşya ve elektronik üreticilerinden Vestel’in fabrikasında tasarlanan ve üretilen Venüs “Türkiye’nin Beklediği Akıllı Telefon” sloganıyla satışa sunulmuştu.
 
 
Türkiye’nin gurur duyduğu bir marka olmayı hedefleyen Venüs’ün reklamında “Durun dediler. Durmadık!” sloganı ön plana çıkıyor. Diğer reklamlarda da Venüs’ün tasarımına dikkat çekiliyordu. E Serisi, V Serisi ve Z Serisi olarak üçe ayrılan Venüs farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.
 
Vestel akıllı telefon modelleri ve fiyatları
 
Yerli üretici Vestel'in çıkardığı bir çok akıllı telefon vatandaşlar tarafından büyük rabet görüyor. Son dönemde yeni teknoloji ile birlikte çıkardığı akıllı telefonlar ile birlikte kendisine bir pazar yaratan Vestel'in önde gelen amiral akıllı telefon modelleri şu şekilde.
 
Vestel Venüs V3 5580
Vstel Venüs Z20
Vestel Venüs E3
Vestel Venüs 5.5v
 
Tüm Vestel telefon fiyatları ve modelleri için tıklayınız.