Veysel Sarı süresiz kadro dışı!

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Veysel Sarı, Kulüp Yönetimi Kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldı

Veysel Sarı süresiz kadro dışı!
04 Ocak 2014 Cumartesi 20:51 tarihinde eklendi.

Veysel'in süresiz kadro dışı bırakılmasına gerekçe olarak Beşiktaş ile kulübünden habersiz görüşmesi ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini Eskişehirspor ile uzatmaması gösterildi. Sezon sonunda Eskişehirspor ile anlaşması bitecek olan Veysel Sarı'nın Beşiktaş ile şimdiden anlaştığı belirtildi.

Eskişehirspor'da Tarık Çamdal'ın ardından şimdi de Veysel Sarı, süresiz kadro dışı bırakıldı. Bugün akşam saatlerinde toplanan Eskişehirspor Yönetim Kurulu, toplantısında, Beşiktaş ile kendilerinden habersiz görüşen ve sezon sonunda tamamlanacak olan sözleşmesini uzatmayarak Eskişehirspor'un menfaatlerini göz önüne almadığı gerekçesiyle Veysel Sarı'nın süresiz kadro dışına bırakılmasına karar verdi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Veysel Sarı'nın Kulüp Yönetim Kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi. Saraç, "Veysel kulübü Eskişehirspor ile yaptığımız tüm görüşmelere rağmen tekliflerimizi kabul etmedi. Beşiktaş ile transfer konusunda görüşmüş. Sezon sonunda bonservisi elinde olacağı için ücretsiz olarak Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. Kulübe fayda sağlayacak bir transfere de yanaşmıyor. Bizim anladığımız kadarıyla Veysel karı tarafla anlaşmış." şeklinde konuştu.


CİHAN