"Veysel'in imzasından haberimiz yok"

Eskişehirspor Kulübü'nün Teknik As Başkanı Mehmet Akman, futbolcuları Veysel Sarı'nın Galatasaray ile anlaşıp anlaşmadığı konusunda bilgilerinin olmadığını söyleyerek, "Veysel Sarı'nın imza attığından haberimiz yok" dedi.

Veyselin imzasından haberimiz yok
07 Ocak 2014 Salı 18:41 tarihinde eklendi.
Mehmet Akman, Veysel Sarı'nın Galatasaray ile anlaştığı yolunda duyumlar aldıklarını, ancak kulüp olarak bu konuda bilgilerinin olmadığını söyledi. Yasal olarak Veysel Sarı'nın herhangi bir kulüple sözleşme imzalayabileceğini ifade eden Akman şöyle konuştu:
 
"Veysel'in böyle bir şeye hakkı var. Şayet bu duyumlar doğruysa Veysel'i transfer etmek isteyen kulübün ne kadar etik davrandığı tartışılır. Bizim tavrımız net. Blöf yapmadığımızı herkes bilsin. Şayet Veysel böyle bir imzayı attıysa 6 ay forma giyemeyecek.

Böyle bir futbolcunun da ne kadar performans göstereceği herkesçe malum. Biz Eskişehirspor olarak Süper Lig'in tüm takımlarına etik çerçeveler içinde davranacağına inancımızı sürdürerek dik duruşumuza devam edeceğiz. Umut ediyorum adı geçen kulüp böyle bir olaya imza atmamıştır."

DHA