"Vicdanı rahat mı?"

ADANA'da motosikletle giderken bir otomobilin çarpması sonucu 3 hafta ağır yaralanan 30 yaşındaki Veli Tekin yaşam mücadelesi veriyor.

Vicdanı rahat mı?
30 Nisan 2016 Cumartesi 10:36 tarihinde eklendi.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde inşaat işçisi Veli Tekin ile arkadaşı İlyas Bulut'a, 9 Nisan akşam saatlerinde Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde motosiklet ile giderken plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan yolda savrulan motosikletteki Veli Tekin ile arkadaşı yaralandı. Yaralıları, Hüseyin Yıldız kendi aracıyla özel bir hastaneye götürdü. Yapılan ilk müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunan Veli Tekin, Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, Beyin Cerrahi Servisi yoğun bakıma alındı.
 
YOLDAN GEÇEN BİR KİŞİ BULDU
 
Olayı araştıran polis, görgü tanıkları ve yaralıları hastaneye götüren Hüseyin Yıldız'ın ifadesini aldı. Kazayı görmediğini söyleyen Hüseyin Yıldız, "Caddede ilerliyordum, yerde yatan 2 genci gördüm. Durumları ağır olduğu için alıp hastaneye götürdüm"dedi. Hüseyin Yıldız'ın kazayla ilgisi olmadığı belirlenince serbest bıraktı.
 
VİCDANI RAHAT MI?
 
Adana Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Tekin'in ablası 50 yaşındaki Sultan Tekin, hastane bahçesinde kardeşinden gelecek sevindirici haberi bekliyor. Kardeşinin ölüm kalım savaşı verdiğini belirten Sultan Tekin, "Kardeşim ölümle pençeleşiyor. Kardeşimi bu hale getirenin hesap vermesini istiyoruz. Vicdanı rahat mı acaba?" diye gözyaşı döktü.