Video Pazarlama Stratejiniz Hazır mı?

Pazarlamada çağa ayak uydurmak artık firmalar için de zorlaşıyor. Özellikle internet üzerinden gerçekleştirilen pazarlama çalışmalarında kullanıcı deneyimleri baş döndüren bir hızla değişebiliyor.

Video Pazarlama Stratejiniz Hazır mı?
21 Haziran 2018 Perşembe 14:35 tarihinde eklendi, 1.376 kez okundu.

Pazarlamada çağa ayak uydurmak artık firmalar için de zorlaşıyor. Özellikle internet üzerinden gerçekleştirilen pazarlama çalışmalarında kullanıcı deneyimleri baş döndüren bir hızla değişebiliyor. Dolayısıyla stratejilerin başarılı olabilmesi için bu hızın yakından takip edilmesi gerekiyor. Son istatistikler ise video pazarlamanın önemini daha net bir şekilde ortaya koydu. Birkaç örnekle bu konuya açıklık getirelim.
 

Son istatistiklere göre e-maillerde video olması, linkin tıklanma oranını % 300 gibi ciddi bir düzeyde arttırıyor. Varış sayfasında video olması dönüşümü % 80 oranında arttırabiliyor. Ve YouTube’dan gelen bir rapor, mobil video tüketim oranının her yıl % 100 arttığı gerçeğini gözler önüne seriyor. Dolayısıyla sanal ağda rakipleriniz ile rekabet edebilmeniz için profesyonel bir video pazarlama stratejisine ihtiyacınız var.
 

Video Pazarlama İçin Profesyonel Destek Alın!
 

Rekabet sahasından yenik çıkmamak ve daha da önemlisi satış grafiğinizi yukarıya çekecek bir video pazarlama stratejisi geliştirmek için profesyonel ekiplerden yardım da alabilirsiniz. Çok sayıda firma Vimark ile gayet başarılı stratejileri hayata geçirdi. Sadece mevcut videoların potansiyel müşterilere ulaşmasını sağlamayan Vimark’ın aynı zamanda video üretme noktasında da destek vermesi, firmaların beklentilerini de karşılamasını sağlıyor.
 

Kurumsal çekimlerle marka bilinirliğinizin arttırılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca tanıtım filmleri ve event çekimlerinin de artık potansiyel müşteriyi reel müşteriye dönüştürme noktasında son derece etkili olduğu artık biliniyor. Vimark müşteri memnuniyet videoları, fayda videoları ya da ürün videoları hazırlama noktasında da profesyonel bir hizmet verdiğinden pek çok lider firmanın çözüm ortağı olmayı başarmış durumda.
 

Özellikle müşteri memnuniyet videoları güven uyandırmak isteyen ya da buna gereksinimi olan firmaların mutlaka pazarlama stratejilerinde yer vermesi gereken video türleri arasında yer alıyor. Bu tür videoların etkisinin ne olacağının bilinmesi ve nerede kullanılacağı konusuna hakim olunması, çok daha etkin bir şekilde hazırlanmasını da beraberinde getiriyor.
 

Aslında Vimark başarısı da burada gizli! Hem video hazırlama hem de video pazarlama stratejisi oluşturma alanlarında hizmet vermesi tecrübe ve uzmanlıklarını harmanlayabilmelerini sağlıyor. Dolayısıyla ortaya çıkan çalışma da beklentileri karşılayabiliyor. Firmanızın büyüme hedeflerini yakalamak için siz de mutlaka başarısını kanıtlamış profesyonel ekiplerden yardım alın.