Vizyondaki Yeni Filmler

Vizyondaki en yeni filmler arasında oldukça kaliteli filmler yer almaktadır.

Vizyondaki Yeni Filmler
09 Nisan 2020 Perşembe 15:45 tarihinde eklendi, 1.766 kez okundu.

Film izlemeyi bir tutku haline getirenler için son derece geniş bir film skalası bulunuyor. Romantik, dram, savaş, tarih, macera ve daha birçok farklı kategoride yer alan bu filmleri, ister yalnız isterseniz de aileniz ile birlikte izleyebilirsiniz. Vizyondaki en yeni filmler arasında da oldukça kaliteli filmler yer almaktadır.
 

Vizyonda bulunan bu filmlerden bazıları ise şu şekilde sıralanabilir:
 

Coffe & Kareem
 

Kareem annesine oldukça fazla düşkün bir çocuktur ve henüz 12 yaşındadır. Ancak yaşı küçük olsa da içinde bulunan yüksek cesaret ona her şeyi yaptırabilecek güçtedir. Annesini çok seven bu ufaklık, annesinin sevgilisini korkutmak için bir suçluyu kiralamak ister ve tesadüfen bu suçlu ülkenin en büyük uyuşturucu baronu çıkar. Annesinin sevgilisi ise bir polistir. Durumun farkına varan Coffee bu uyuşturucu baronunu yakalayabilmek için Kareem ile işbirliği yapacaktır.
 

Görünmez Adam
 

2020 yılının etkileyici en son çıkan filmler arasında bulunan Görünmez Adam filmi farklı senaryosu ile ilgi çekiyor. Film Cecilia Kass ismindeki bir kadının sevgilisi tarafından hem fiziksel hem de duygusal anlamda şiddet görmesi çevresinde dönüyor. Sevgilisi son derece başarılı, akıllı ve zengin bir bilim insandır. Ancak son derece kontrolcü ve baskıcı olan bu adam sevgilisine artık zarar vermeye başlamıştır. Cecilia Kass ise bu durumdan kaçma kararı alır. Bir süre sonra saklanır ve sevgilisinin intihar ettiğini duyar. Eski sevgilisi kendisine servetinin de büyük kısmını bırakmıştır. Ancak bu yalnızca tehlikeli anların başlangıcıdır.
 

Bloodshot - Durdurulamaz Güç
 

Başarılı bir asker olan Ray Garrison, karısı ile birlikte birileri tarafından öldürülür. Ancak kimliği belirsiz olan bir bilim grubu tarafından yeni geliştirilen bir nano teknoloji sayesinde Ray hayata geri getirilir. Ancak geçmişe dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Ray’in geri dönmesini sağlayan bu nano teknoloji onun güçlerinin sınırsız olmasını sağlamıştır. Ray artık eski sıradan bir asker değildir. Tamamen muazzam bir teknoloji ile donatılmış olan bir ölüm makinesidir. Ancak tek sorun geçmişini hatırlamıyor olmasıdır ve bunu bulmak da artık onun tek görevidir.