VJ Bülent'i çıldırtan soru

VJ Bülent, Mutlu'nun "Cinsel tercihi belli olan bir insan nasıl bir kadınla evlenir?" sorusu karşısında çok sinirlendi.

VJ Bülenti çıldırtan soru
16 Haziran 2011 Perşembe 13:28 tarihinde eklendi, 2.523 kez okundu.

 

Bu sabah Lerzan Mutlu'nun 'Yüksek Topuklar' adlı programına konuk olan VJ Bülent, Mutlu'nun  "Cinsel tercihi belli olan bir insan nasıl bir kadınla evlenir?" sorusu karşısında çok sinirlendi.

Çarıkçı, kimin renginin ne olduğunu kimsenin bilemeyeceğini belirterek;
 
"Ben ne renkli görünen insanların renksiz ve ne kadar renksiz görünen insanların renkli olduğunu gördüm. Ayrıca gayler ya da travestilerin diğer insanlara göre çok esaslı insanlar olduklarını her zaman söylerim. Ben onların üstün zekalı insanlar olduklarını düşünüyorum. İşin enterasan tarafı ben kimseye bir şey açıklamak durumunda değilim. Her şeyi istediğim gibi yaşıyorum. Onlara hiç bir açıklama yapmıyorum. Mutluluk bir tane ve benim içimde. Ben sonsuz mutluyum. Baba mutluyum. Koskoca bir VJ Bülent Cumhuriyeti'yim. Kimseyi hiçbir zaman kandırmadım. Ben destek olacak bir insanım, köstek olacak değil. Çok yalnız bırakıldım. Bırakın bu bel altı vuruşları. Kıskandığınızı biliyorum. Benim sevgili eşim çok mutluydu ve birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Kimin elini öpmek zorundayım? Kimsenin.
 
Yaşayamadığınız için kıskanıyorsunuz anacım. Benim kimseye bir bağım yok. Yanımda mıydınız? Ben çok dürüstüm biliyor musun. Kimse elime su dökemez bu konuda. Öyle insanlara böyle konuşmak gerekiyor. Siz kimsiniz ki hayatımdaki bu kadar özeli merak ediyorsunuz? Nereden biliyorlar benim tercihimi. Yanımda mıydınız? Benim evlenmemdeki amaç sadece sevgiydi. Sen yılların insanısın. Hiç mi ihtimal vermediniz. Yıllarca sizi tanıyan ve sizi seven birisi olarak beni anlayabileceğinizi düşündüm. Kalbim kırılmaz kötü bir şey yazarsanız da. Niye bu kadar merak ediliyor? Niye bu kadar uca gidiyorsunuz?  Sadece sevdiğim için evlendim." dedi.