Volkan Konak bir yere gitmiyor

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan ve bir çok etkinlikle devam eden 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları sona erdi.

Volkan Konak bir yere gitmiyor
10 Eylül 2016 Cumartesi 00:39 tarihinde eklendi, 1.121 kez okundu.
BEYLİKDÜZÜ Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan ve bir çok etkinlikle devam eden 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları sona erdi. İzmir’in Kurtuluşu’nun 94. Yıldönümünün kutlandığı gecede, sanatçı Volkan Konak sahne aldı.
 
Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleşen etkinlikte İzmir'in Kurtuluşu ve Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın son günü Volkan Konak konseri ile kullandı.
 
 
Sanatçı Volkan Konak sahne aldığı Beylikdüzü'nde ABD'ye yerleşeceğine dair çıkan haberlere cevap verdi. Konak, söyle konuştu;
 
 
"Bir yere gittiğim filan yok. Ara sıra böyle test yapmak lazım. Ben Türkiye'ye vurgun bir insanım bu ülkeyi terk etmem. Üst düzey bir sanat okulunda kızım okusun diye Amerika'da ama ben gidemiyorum zaten. Biz ilime ve eğitime vurgunuz. Akıl var mantık var biz şampiyon bir gurubuz niye gidim buralardan. Bazıları istiyor diye ülkemi terk etmem. Ben Maçka'daki Hamsi Yaylası'nda ineğin bıraktığı o emanet kurumuş tezeği dünyaya değişmem. Cemaat ve tarikatların konuşmasına çok güldüm. Çocuklarımızı burada okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük ya tecavüz oluyor yada çocuklar terörist oluyor. O yüzden yaşasın Mustafa Kemal'in devrimci ışığı" dedi.
 
Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA)