Vurduğu amcasının çocukları öldürdü

SAKARYA'nın Erenler İlçesinde 32 yaşındaki Özkan Aktuna, tüfekle vurup yaraladığı amcasının çocukları tarafından tabanca ve tüfekle öldürüldü.

Vurduğu amcasının çocukları öldürdü
30 Nisan 2016 Cumartesi 15:28 tarihinde eklendi.
Olay, gece saat 01.00 sıralarında, Erenler Hanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Polis, kamyonette bulunan bir kişinin silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine olay yerine geldi. 34 AS 6663 plakalı kamyonetin içerisindeki Özkan Aktuna kanlar içerisinde bulundu. 112 Acil ekibi Özkan Aktuna'yı hemen Toyota Hastanesi'ne kaldırdı. Özkan Aktuna yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Özkan Aktuna'nın amcası S.A.'nın cinayetten kısa bir süre önce yaralanarak hastaneye getirildiği bilgisini alınca yaptığı soruşturma sonucu cinayetle ilgili bilgilere ulaştı. Özkan Aktuna'nın evli olmasına rağmen bir kızı kaçırması nedeniyle amcası S.A. ile tartıştığını, bu nedenle amcasını tüfekle vurup kaçarken, amcasının çocukları 39 yaşındaki T.A. ile 29 yaşındaki A.A. tarafından takip edilip, tüfek ve tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Polis, T.A. ile A.A.'yı gözaltına alırken, soruşturma başlattı.