Watch Dogs virüsüne dikkat

Watch Dogs oyunu yayınlanmadan korsanı piyasaya sürüldü. Watch Dogs Crack sürümünde bulunan virüs bilgisayarınıza etkili zararlar verebilir.

Watch Dogs virüsüne dikkat
26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:46 tarihinde eklendi, 1.090 kez okundu.
Ubisoft'un en çok konuşulan oyunu uzun zamandır büyük bir merakla bekleniyordu. PS3 ve Xbox 360 sürümü haftalar önce sızmıştı. Daha önce yayınlanması beklenen tarihlerde değilde bu kez kesin olarak 27 Mayıs tarihinde yayınlanacağı duyurulan oyunun bilgisayar sürümü ise geçtiğimiz haftalarda sızmıştı. 
 
Steam006 tarafından Crack'lenen oyunun tehlikeli bir virüs içerdiği ortaya çıktığından dikkatli olmanızı öneriyoruz. Hackerlara kolay yoldan bilgisayara giriş yöntemini kazandıran Bitcoin virüsü ciddi sorunlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bilgisayarınızda performans düşüşlerinin yanısıra mavi ekran hataları ile karşılaşıyorsanız Bitcoin virüsü bilgisayarınızda yer edinmiş demektir. 
 
Tehlikeli bir virüs barındıran Crack'li oyunu oynamamanızı öneriyoruz. Steam hesabınız üzerinden Watch Dogs oyununu resmi olarak yayınlandığı zaman satın alıp indirmenizi öneriyoruz. 
 
Kaynak: Veteknoloji.com