Web Ve Mobil Yazılım Geliştirmede Öncelikler

Günümüzde bilgisayarlar ve internet bizim günlük parçamız, hatta ayrılmaz arkadaşlarımız.

Web Ve Mobil Yazılım Geliştirmede Öncelikler
06 Kasım 2018 Salı 19:50 tarihinde eklendi, 1.004 kez okundu.

Web Yazılım Geliştirme
 

Günümüzde bilgisayarlar ve internet bizim günlük parçamız, hatta ayrılmaz arkadaşlarımız. Hava durumu çizelgelerini, en ilgi çekici yerleri bulmak, gazete okumak, alışveriş yapmak ve hatta iş ararken dahi interneti kullanıyoruz. Ancak, tüm bu olanakların, kısa ama anlamlı bir kelime olan webde gelişmesi ve web teknoloji tarafından sağlandığını göz ardı etmememiz gerekir. Bu web dünyasında bu işi yapanlar sihirbazlar değil, yazılım şirketleri dir.
 

Böyle bir durumda, web geliştirme nedir? Bu geniş fikir, web sitesi veya hizmet oluşturmanın tüm aşamalarını, çıplak fikirden yüzlerce ülkeden binlerce kullanıcının aynı anda kullanılabilmesini sağlayan büyük web hizmetine kadar, takip etmek anlamına geliyor.
 

Bu terim ayrıca web sitesi geliştirme için kullanılan teknolojileri de içeriyor, bugüne kadar çok çeşitli teknolojiler ve bunlara bağlı terimleri duydunuz. BT alanından uzak olsanız bile, muhtemelen HTML, PHP veya CSS gibi terimleri duydunuz. Bunlar, günümüzün web endüstrisinin temel öğeleridir.
 

Uzun yıllar yazılım firması olarak özel web tasarımları, altyapı hizmetleri, hosting hizmetlerinin yanında, mobil uygulamalar geliştirerek sektörde önemli bir konuma gelmiş bulunuyoruz. Özellikle kurumsal çözümler için üretilmiş yazılım paketleri ve e-ticaret paketlerimiz işletmelerin ve kurumların vazgeçilmez unsurları arasında yerini almış bulunmaktadır.
 

Dizayn Geliştirme
 

Teknolojinin geometrik ilerlemede büyüdüğü zamanda, tasarımı da olduğu gibi yaşıyoruz. Tasarımda trendler ve yenilikler geçmiş yıllarda çok büyüktü. Bu nedenle, şu anda var olan ve müşterilerimize sunduğumuz önemli ürünlerimizi paylaşıyoruz. Göze çarpan ilk şey, duyarlı web tasarımının tasarım arenasının yeni kuralı haline gelmesi ve web sitelerinin gittikçe daha fazla mobil uyumlu hale gelmesidir. Bu durum daha fazla dizayn oluşturma ve geliştirme çabalarımızı tetiklemekte ve ürün yelpazemizin çoğalmasını sağlamaktadır.
 

Mobil Yazılım Geliştirme
 

Firmamız tüm büyük mobil platformlar için uçtan uca mobil uygulama geliştirme hizmetleri sunan birçok yetenekli mobil yazılım için uygulama geliştiricilerinden oluşan bir ekibe sahiptir; iOS, Android, Windows Phone. Tüm proje yaşam döngüsünü ele alıyoruz. Amacımız, mobil pazarda etki yaratabilecek uygulamalar geliştirmek. Girişimcilerin ve işletmelerin müşteri memnuniyetini almasına ve dolayısıyla karı artırmasına yardımcı olan mobil uygulamalar yaratıyoruz.