Web yayın sırasında cinsel organını gösterince...

Bilgisayar oyunlarına yorum ve seslendirme yapmak, oyun deneyimleri hakkında videolar çekmek son dönemdeki en yaygın dijital trendlerden biri.

Web yayın sırasında cinsel organını gösterince...
26 Nisan 2016 Salı 16:43 tarihinde eklendi, 1.889 kez okundu.
Bilgisayar oyunlarına yorum ve seslendirme yapmak, oyun deneyimleri hakkında videolar çekmek son dönemdeki en yaygın dijital trendlerden biri. Ülkemizde şimdilik sadece meraklılarının ilgi gösterdiği Twitch adlı sosyal medya sitesinde de bu tarzda videolar paylaşılıyor. Geçtiğimiz günlerde genç bir kadın, Twitch'i amacından saptırmaya çalışınca ceza aldı!
 
Sosyal medyada fenomen olmaya çalışan, ilgi çekmek isteyen genç kadınların da sıklıkla kullandığı Twitch'te LegendaryLea kullanıcı adıyla büyük ilgi gören Lea May, platformu amacından saptırınca aldığı cezayla gündeme geldi.
 
Geçtiğimiz günlerde Kanadalı genç kadın oyunlar hakkında değil direkt kendisi hakkında bir yayın yapmaya başlayınca bir anca binlerce kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Kıyafetleri ve özel hayatı hakkında konuşan Lea'nın dikkat çekmek istediği her halinden anlaşılıyordu. Takipçilerine canlı yayın sırasında altındaki şortu göstermek isterken cinsel organı gözüken genç kadının hesabı gelen şikayetler üzerine 30 günlüğüne kapatıldı. Twitch kullanıcılarının büyük çoğunluğu bu ceza sebebiyle Twitch yöneticilerini tebrik ederken, sosyal medyada son dönemde bu tarz paylaşımlar yapan kadınların ilgili ilgisiz her platformda yer almaya çalışması büyük rahatsızlık yaratmaya devam ediyor. (HÜRRİYET/Oktay Volkan Alkaya )