Whitney Houston neden öldü ?

Whitney Houston, 48 yaşında hayatını kaybetti. İddialara göre banyo küvetinde ölü bulunan Houston boğularak ölmüş olabileceği söyleniyor

Whitney Houston neden öldü ?
13 Şubat 2012 Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi, 45.187 kez okundu.

 

"The Bodyguard" adıyla gösterilen filmindeki "I Will Always Love You" (Seni Daima Seveceğim) şarkısıyla Türkiye'de de milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Whitney Houston, dün gece 23.55'te, Los Angeles'daki Beverly Hilton otelinde ölü bulundu.
 
Whitney Houston'un, Beverly Hilton'un dördüncü katındaki odasından ses vermemesi üzerine çağrılan acil sağlık ekipleri, ünlü şarkıcının cesedini küvetin içinde buldu. Sadece çeşitli reçeteli ilaç şişelerine rastlanan ünlü yıldızın odasında hiçbir uyuşturucu maddesine ve alkole raslanmadı. İddialara göre otel odasındaki küvette ölü bulunan Houston boğularak ölmüş olabileceği söylenenler arasında.
 
Whitney Houston'ın cesedinin morga kaldırılmadan önce saatlerce otelde kaldığı bildirildi. Adli yetkili Brian Elias, 48 yaşında hayatını kaybeden sanatçının cesedinin otelden alınarak morga kaldırıldığını ve otopsiyi beklediğini söyledi.

Elias, otopsinin ne zaman yapılacağının belli olmadığını, müfettişlerin otopsi yapılmadan önceki raporları beklediklerini kaydetti.
 
Beverly Hills polisi yaptığı açıklamada herhangi bir cinayet izine rastlanmadığını kaydetti. Teğmen Mark Rosen, "Şu anda her hangi bir suç kastı için bariz bir işaret belirleyemedik. Beverly Hills polisi dedektifleri soruşturmaya devam ediyor." dedi.
 
SON GÜNÜNDE TUHAF DAVRANIŞLAR SERGİLEDİ
Grammy ödül töreni öncesi şehre gelen şarkıcının son iki gününe tanık olan gazeteci ve dostları,Whitney  Houston'un tuhaf davranışlar sergilediğini belirtiyor. Perşembe günü galanın provasında, uyumsuz elbiseleri ve terden mi sudan mı olduğu anlaşılmayacak şekilde ıslak saçları ile dikkat çekmiş. Houston'un balo salonunda çocukça hareketler yaptığı ve alkollü olduğu gözlendi.
 
ÖLMEDEN ÖNCE SAHNEDE SÖYLEDİĞİ ŞARKI BİR İLAHİ OLDU
Aynı gece Tru gece kulübünde R&B şarkıcısı Kelly Price'ın Pre-Grammy partisine katılan Houston burada Price ile kısa bir duet de yaptı. İkilinin okuduğu 'Yes Jesus loves Me (Evet İsa Beni Seviyor)' ilahisi, Houston'un bu dünyada söylediği son şarkı oldu.
 
EN ÇOK ÖDÜL KAZANAN KADIN SANATÇI
415 ödülle dünyanın en çok ödül alan kadın sanatçısı olarak Guinness rekorlar kitabına giren, Grammy ödüllü sanatçının menajeri Kristen Foster, Whitney Houston'ın ölüm nedeninin kesin olarak bilinmediğini açıkladı. Whitney Houston çıkardığı 7 albüm ile 170 milyon CD satışına ulaşmıştı.
 
Hem sesi hem de güzelliğiyle "müzik dünyasının altın kızı" ve "pop müziğin kraliçesi" olarak anılan Whitney Houston'ın, son yıllarda kendisini uyuşturucu batağından kurtaramadığı biliniyor.