Winehouse'tan seks mesajları

Amy Winehouse, dün, eski kocası Blake Fielder-Civil'in yeni nişanlısı tarafından Blake'e mesaj bombardımanı yağdırması sebebiyle suçlandı.

Winehousetan seks mesajları
17 Temmuz 2011 Pazar 11:17 tarihinde eklendi, 3.785 kez okundu.

 

Blake'in yeni nişanlısı Sarah Aspin, ayrıca Fielder'in Winehouse tarafından sürekliği arandığını belirtti. Hatta bu telefon konuşmalarında Winehouse, Blake'i telefonda seks yapması için zorluyordu.

 
Fielder-Civil'den Jack isimli bir oğlu olan Sarah: " Artık ellerini Blake'in üzerinden çekmeli. Blake bana ait ve biz bir aileyiz." dedi.
 
Üç çocuk annesi olan Sarah, uyuşturucu bağımlısı olan Blake ile 2009 yılında rehabilitasyon merkezinde tanışmıştı.
 
Alkol bağımlısı Amy, geçen ay verdiği Belgrad konserinden sonra sağlığı için yeniden endişelere yol açmıştı. Winehouse, onu bu durumdan kurtarabilecek tek kişinin Blake olduğunu belirtti.
 
Winehouse ve Fielder 2007 yılında evlenmiş, 2009 yılında da boşanmıştı. Fielder geçtiğimiz ay hırsızlık suçundan 32 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Amy'nin sözcüsü geçen akşam yaptığı açıklamada: " Blake ona oldukça zorluk çıkardı. Amy de telefon numarasını değiştirmek zorunda kaldı. Günde on seferden fazla arıyordu, o hapiste bile cep telefonu kullanır." dedi.

Objektif Haber