Wozniak, Jobs filmi için ne dedi?

Apple’ın kurucusu Steve Jobs’ın yaşam öyküsünü konu olan Jobs filmi büyük beklentilerle vizyona girdi.

Wozniak, Jobs filmi için ne dedi?
19 Ağustos 2013 Pazartesi 11:08 tarihinde eklendi, 3.529 kez okundu.
16 Ağustos Cuma günü dünya ile aynı anda ülkemizde de gösterime giren Jobs, birçok Apple hayranı ve teknoloji meraklısı tarafından ilgiyle karşılandı.
 
Steve Jobs’ın gençlik yıllarına ve Apple’ın gelişimine odaklanan filmin, markanın geri dönüş yıllarının başlamasıyla sona eriyor olması birçok izleyicinin eleştirisine neden oldu. IMDB puanı 5.5 sevilerinde olan Jobs, hem izleyiciden hem de Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak’dan geçer not alamamış görünüyor.
 
Önceki açıklamalarında, filmin gerçekleri tam olarak yansıtmadığını ancak sonuçta bunun bir film olduğunu belirtenWoz, filmi vizyona girdikten sonra izleyerek Gizmodo sitesine yeni açıklamalarda bulundu. Filmde iyi bir oyunculuk olduğuna inandığını belirten Wozniak, eğlendiğini ancak tavsiye etmek için büyük ölçüde yeterli olmadığını sözlerine ekledi.


 
Filmin oyuncularından Ashton Kutcher’in kendisine yönelik suçlamalarına da değinen Wozniak,  Kutcher’in, kendisinin filmin kötü olduğunu söylediğine inandığını ve bir başka Steve Jobs filminden danışmanlık ücreti aldığı için filmden hoşlanmadığı yönündeki açıklamalarına yanıt verdi.
 
“Muhtemelen magazin basınının başlıklarına inanıyor” şeklinde konuşan Wozniak, Kutcher’in hala rolünün içinde olduğunu söyledi. Wozniak, harika bir Steve Jobs filmi için umutlarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

shiftdelete.net