XG-FIT İle Sağlıklı Kilo Verin!

Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile zayıflamak isteyen kişiler süreci hızlandırmak için alternatif gıda veya gıda takviyeleri arıyorlar.

XG-FIT İle Sağlıklı Kilo Verin!
08 Şubat 2019 Cuma 16:51 tarihinde eklendi, 2.770 kez okundu.

Sağlıklı kilo vermek isteyenler çeşitli arayışlar içerisine girmektedirler. Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile zayıflamak isteyen kişiler süreci hızlandırmak için alternatif gıda veya gıda takviyeleri arıyorlar. Aronia ekstresi kullanılarak yapılan XG-FIT öğün olarak tüketilen, sağlıklı ve hızlı kilo vermeye yararayan bir gıdadır.
 

Aronia Ekstresi İçeren XG-FIT İle Kilo Verme Süreci Nasıl
Gerçekleşir?
 

Aronia ekstresi yeni keşfedilmiş ve önemi oldukça geç fark edilmiş bir meyve ekstresidir. Geç fark edilmesinin nedeni soğuk iklimlerde yetişmeye elverişli olmasıdır. Soğuk iklimlerde yetişen aronia Türkiye’de ve diğer dünya ülkelerinde yeni yeni yetiştirilmeye ve tüketilmeye başlamıştır. XG-FIT içerisinde kullanılan aronia meyvesi familya olarak gülgillerden gelmektedir. Önemi fark edilmeden önce yetiştirildiği alanlarda süsleme amacıyla kullanılan aronia, sağlık üzerindeki etkileri keşfedilince süsleme amaçlı kullanımdan çıkartılıp gündelik hayata girmeye başlamıştır.
 

Sağlık alanındaki faydaları keşfedilen aronia ekstresi dünyada ilk olarak Rusya ve Amerika’da üretilmeye ve yetiştirilmeye başlamıştır. XG-FIT içerisinde kullanılan mucizevi meyve aronia ekstresi Türkiye’de ise 2012 yılından beri yetiştirilmeye başlanmıştır. Yaklaşık 3 yıl süren yetiştirme sürecinin ardından 2015 yılında Aronia meyvesinin ilk meyveleri toplanmaya başlamıştır. Türkiye’de yetiştirilmeye başlandığı andan itibaren bu meyve hem sağlık sektörüne hem de mutfaklara hızlıca giriş yapmıştır.
 

Gündelik hayatta mutfaklarda çok sık kullanılan aronya ekstresi, zayıflama sektöründe de kullanılmaya başlandı. Kırmızı ile kahverengi arasında bir renge sahip olan bu meyve, zayıflama amacıyla genellikle gıda olarak tüketilir. XG-FIT içerisinde kullanılan aronia meyvesi, zayıflama amacıyla kullanıldığında hem yağ yakmaya hem de ödem atmaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan A, B2, B6, C, E ve P vitaminleri sayesinde vücutta zayıflamaya engel olan bir vitamin eksikliği var ise o problemin çözülmesine yardımcı olur. Bu sayede zayıflama süreci hızlanır.
 

Aronia Ekstresi İle Formda Kalmanın Yolu: XG-FIT Nutrition
 

Aronia, zengin içeriği ile insan sağlığına ve beslenmesine katkısı nedeniyle "Süper meyve" olarak adlandırılan bir meyvedir. Bu meyvenin en çok kullanıldığı alanlardan biri de kilo kontrolü için kullanılan gıda takviyeleridir. Aronia kilo kontrolü söz konusu olduğunda karşımıza Aronia Thermo adıyla çıkmaktadır. Öğün olarak tüketilen bu ürün kilo kontrolü, sağlıklı zayıflama ve ödem atma konularında yardımcı olmaktadır. İçerisindeki etken maddeler ile yağ yakmayı ve metabolizmayı hızlandırır. Aronia meyvesindeki antioksidan, fenol, mineral ve vitaminleri de içinde barındıran XG-FIT Nutrition, sağlıklı zayıflamaya yardımcı olurken kilo kontrolünü de sağlar. Vücutta bulunan zararlı toksinler dışarı atıldığında metabolizma hızlanmaya başlar. XG-FIT sayesinde kilo vermeyi yavaşlatan ve durduran zararlı toksinler vücuttan atılır. Binbir derde deva olan aronia, kilo kontrolü sağlamak ve sağlıklı zayıflamak isteyenlerin en büyük destekçisidir.