Ya aşk, ya futbol

Deniz Seki’yle yaşadığı aşk, Ali Turan’ı zor durumda bıraktı. Antalyaspor yönetimi, genç futbolcudan aşkı ve futbol hayatı arasında bir seçim yapmasını istedi.

Ya aşk, ya futbol
19 Ağustos 2011 Cuma 10:20 tarihinde eklendi.

Adı Deniz Seki’yle anılan Antalyasporlu futbolcu Ali Turan’ın, aşk hayatı yüzünden takımının yönetiminden uyarı aldığı öne sürüldü.

İddiaya göre Seki’yle yaşadığı ilişki, Turan’ın futbol hayatını fazlasıyla etkilemeye başladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de (Şifo Mehmet), genç futbolcuyu kadro dışı kalabileceğini söyleyerek defalarca uyardı.

Ve sonunda Turan’dan aşkı ya da futbol hayatı arasında bir seçim yapması istendi. Turan’la ilgili bir başka iddia da ailesinin ilişkisine karşı çıktığı yönünde. Turan’ın Seki ile görüşmeye başladıktan sonra ilişkisini onaylamayan ailesinin yanına hiç gitmediği, ancak bu durumun annesini çok üzdüğü konuşuluyor. Deniz Seki’nin ise tüm bunlara rağmen sevgilisinin duygularından emin olamadığı ve yakın çevresine “Ali’nin aşkından emin olmadan asla onunla beraber basının karşısına çıkmayacağım” dediği de söylentiler arasında.