Ya bitirecek, ya bitirecek

Fenerbahçe'nin transfer komitesi; Cardozo için son bir sefere çıkacak ve Paraguaylı oyuncunun transferini "ya bitirecek, ya bitirecek"

Ya bitirecek, ya bitirecek
17 Haziran 2013 Pazartesi 16:12 tarihinde eklendi.
Bu konuda kısa süre içinde sonuç almak isteyen sarı-lacivertlilerin menajer Ahmet Bulut'a da imza yetkisi verdiği öğrenilirken; idari menajer Hasan Çetinkaya'nın da bir kez daha yurt dışına çıkacağı ve Bulut ile buluşup Cardozo transferine son noktayı koyacağı belirtildi.
 
Bilindiği kadarıyla Benfica'nın 15 milyon euro istemesi ile başlayan görüşmeler 12 milyon euroya kadar gerilemiş ve tam anlaşma sağlanmak üzereyken Portekiz ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Oscar Cardozo hala Benfica'nın oyuncusudur. Paraguaylı futbolcunun transferi için hiçbir kulüple görüşülmemektedir" demesi fiyat arttırmak isteniyor şeklinde yorumlanmıştı. Bazı kesimlerden gelen haberlere göre ise birden fazla menajerin pay istemesi transferi çıkmaza sürüklemişti.
 
Yeniden harekete geçen Fenerbahçe son kez şartlarını kabul ettirmeye çalışacak. Benfica Kulübü ve Cardozo ikna olmazsa bu transferden vazgeçilecek.