"Yabancı oyuncu değişikliği 2-3 sene sonra değişebilir"

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, yabancı oyuncu konusunda yeni bir karar alınabileceğini ama bunun en az iki -üç sene sonra uygulamaya geçilmesi gerektiğini söyledi.

Yabancı oyuncu değişikliği 2-3 sene sonra değişebilir
11 Şubat 2014 Salı 18:47 tarihinde eklendi.


Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'de bulunan binasında e-bilet görüşmesine katılan Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi çıkışta açıklamalarda bulundu. Çebi, "Türk futbolu adına doğru olan neyse onun yapılacağına inanıyorum.

Yabancı değişikliğinde herhangi bir değişiklik yapılacaksa bunun belli bir süre sonra başlatılması lazım. Karar alındıktan iki ya da üç sene sonra uygulamaya girmeli. Eski uygulamanın devam etmesi lazım şimdi. Yoksa haksızlık olur. Herkes kendini buna göre planlamış çünkü." diye konuştu.

E-bilet sistemiyle ilgili ile ise ikinci başkan Çebi, "Sonuçta her kulübün menfaatleri aynı noktada buluşamıyor. Ortak bir nokta bulmaya çalışıyorlar. Olumlu görüşmeler oldu ama biz Beşiktaş Kulübü olarak ayrı bir görüşme daha yapmayı planlıyoruz. Çünkü menfaatimizi biraz daha artırmalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN