Yabancı Site

Türkiye’nin en iyi yabancı film izleme sitesi artık hizmetinizde. Yabancı filmler arasında Oscar ödülü almış yabancı filmler, unutulmayan yabancı filmler ve hasılat rekorları kıran film arşivleri ile tek tıklama ile binlerce yabancı film izleme olanağına sahip olacaksınız

Yabancı Site
05 Temmuz 2015 Pazar 12:07 tarihinde eklendi, 8.331 kez okundu.

Türkiye’nin en iyi yabancı film izleme sitesi artık hizmetinizde. Yabancı filmler arasında Oscar ödülü almış yabancı filmler, unutulmayan yabancı filmler ve hasılat rekorları kıran film arşivleri ile tek tıklama ile binlerce yabancı film izleme olanağına sahip olacaksınız.

Yabancı Film İzlemek, kaliteli full HD film izlemek için artık arama motorlarına ihtiyacınız yok. En yeni vizyon filmleri ile en beğenilen romantik yabancı filmleri, Bilim kurgu yabancı filmleri, fantastik yabancı filmleri en iyi komedi yabancı filmleri, tüyler ürperten korku –gerilim filmleri, müzikal ve savaş filmlerini izleyebileceğiniz geniş bir arşive sahip olan sitede dünyada ses getirmiş ustalar kuşağında da şu ana kadar çekilmiş ve dünya genelinde büyük bir ilgi görmüş filmleri kolay kullanıcı menüsünden kolayca bularak izleyebilirsiniz. İster 720p çözünürlükte isterseniz 360p çözünürlükte izleyebileceğiniz yabancı sinema filmleri için internet bağlantınızın olması yeterli. Sitede en çok can sıkan ve film aralarına sıkıştırılan reklamlara da yer verilmiyor. Bir yabancı film sitesinden beklediğiniz her şey bu sitede mevcut. İsterseniz bilgisayarınızı büyük ekranlı televizyonunuza bağlayarak tek tıkla en seçkin yabancı sinema filmlerini tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film başlatma menüsüne tıklarken sizi reklamlara yönlendirecek can sıkıcı uygulamaların olmadığı mükemmel bir film sitesi arıyorsanız sitemiz tam size göre ve film ihtiyacınızı en iyi şekilde gidermek üzere tasarlandı. Sürekli güncellenen arşivi ile ve film yorumları ile filmi izlemeden film hakkında fikir sahibi olabilir ve filme verilen puanları değerlendirebilirsiniz.

Filmi izledikten sonra dilerseniz siz de film hakkında değerli görüşlerinizi yazabilirsiniz. Yabancı film denilince ilk akla gelen site olma misyonumuzu başarılı bir şekilde yerine getirmek için en iyi yabancı filmleri upload ediyoruz.