Yağmur ne iş yapıyor?

Sunucu, oyuncu Pınar Altuğ, Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu

Yağmur ne iş yapıyor?
07 Kasım 2012 Çarşamba 08:16 tarihinde eklendi, 2.598 kez okundu.

 

İşte Pınar Altuğ'un açıklamaları:
 
Yağmur ile aşkımız 6'ıncı yılını doldurdu. Bana 'Benim seninle geçinmeye gönlüm var karıcım' der. Bu sözü öylesine güzel ki... Her şeye bedel. Aslında onu yanlış zamanda, yanlış yerde tanıdım. 'İlk Aşkım' adlı dizide eşim 'Murat' rolündeki Oktay Kaynarca ile oğlumuzu oynayacak bir kararter aranıyordu. Görüşmeler sırasında baktım, kapının önünde bir çocuk oturuyor. Yapımcıya 'Dışarıda bekleyen çocuk kim? Aslında bu role ne kadar uyar' dedim. Meğer Yağmur da başka bir dizi için görüşmeye gelmiş. Ama yanlış kata çıkmış. Yanlışlıklar sonucu o gün tanıştık."
 
Evlilik teklifini Çeşme'de mehtaba karşı, havuzun içinde yaptı. Benden şöyle bir ses çıkmıştı: 'İvettt'.
 
Aramızdaki yaş farkını aramızda konuşmuyoruz. Ayrıca erkek kadından 10 yaş büyükse sorun yok, kadın 10 yaş büyükse sorun var öyle mi? Kime göre, neye göre bu kural? Sevdiğim adamdan benden küçük diye niye vazgeçeyim? Yalnız arada bir şöyle espriler olmuyor değil. Yağmur'a 'Eskiden Musti diye çizgi film vardı, hatırlıyor musun?' diyorum. 'Hayır' diyor. 'Musti benim zamanımdaydı, sen küçüksün' diye takılıyorum. Kimse kusura bakmasın, Musti'yi hatırlamıyor diye yuvamı bozamayacağım.
 
Meltem Cumbul'un evliliği üzerine de eşiyle arasındaki yaş farkından dolayı yorumlar yapıldı. Sanki 15 yaşındaki çocuğu 50 yaşında kadın kapatmış... Bunlar çok ayıp şeyler.
 
Birçok kişi Yağmur ile evlenirken evlilik sözleşmesi yaptığımı iddia etti. Bunu asla yapacak insan değilim. Hesaplarımız da ortak. Eğer hesap ortak değilse araya başka hesaplar girer ki bu da evliliğin sonunu getirir. Yağmur'un 'Doktorlar' dizisinden sonra iş yapmadığını düşünen de yanılıyor. Çünkü 'H2O' diye şirket açtı. Hızlı botlar satıyor.
 
17 yaşımdayken babamı, 24'ünde annemi kaybettim. Boşanmış bir ailenin çocuğuydum. Mutsuz değildim. Ama 15 yaşıma kadar gökyüzünde her yıldız kaydığında 'Allahım annem ile babam birleşsinler' diye dua ederdim. Annemin her an yanımda olduğunu hissediyorum. Ruhu hep benimle. Şu an bile beni izliyor biliyorum. Doktorlar 'Annenizin 1 ay ömrü var' demişti. Onu sevgiyle 6 ay yaşattık. Çok güzel bir kadındı. Son hallerinde hastalıktan dolayı çok yıprandığı için kimselere görünmek istemedi.
 
Oktay Kaynarca eski arkadaşım. Birlikte çalıştık. Eşiyle yazın çekilen fotoğraflarına tepki gösterdi. Haklıydı, ama tepkisi yanlıştı. Gazetecilere 'Gidin sürekli poz veren Pınar Altuğ ile eşi Yağmur'u çekin' demesini anlamadım. Telefon açtım tabii. 'Sen manyak mısın Oktay, niye böyle bir şey söylüyorsun? Demeseydin keşke' dedim. 'Ne bileyim dedim işte' dedi.
 
İvana Sert'in büyük bir kanalda sunuculuk yapmasına karşı çıktım. Çünkü Türkçe kelimeleri elindeki karttan okuyan, yine de demek istediğini anlatamayan birini izlemek istemiyorum. Bunun sunuculuk mesleğine yapılmış bir hakaret olduğunu düşünüyorum. O programda Çağla Şıkel varken, neden İvana Sert sundu? Neyse ki sonra durumu düzelttiler.