Yakalandı, geri vitese taktı !

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün gecenin geç saatlerinde Neşe Sapmaz’ı otomobiliyle evine bırakırken gazetecilerle karşılaştı. Kameralara yakalanmak istemeyen Tatlıtuğ, geri vitese takıp yaklaşık 200 metre ters istikamette yol aldı.

03 Eylül 2009 Perşembe 07:44 tarihinde eklendi.

Son dönemde adı magazin gündeminden düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün gecenin geç saatlerinde Neşe Sapmaz’ı otomobiliyle evine bırakırken gazetecilerle karşılaştı. Kameralara yakalanmak istemeyen Tatlıtuğ, geri vitese takıp yaklaşık 200 metre ters istikamette yol aldı.

“AŞK-ı Memnu” dizisindeki Behlül karakteriyle TV izleyicinin gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, yaz başından beri  özel hayatıyla da gündemde... Önce Meltem Cumbul’la birlikteliği, sonrasında ayrılığıyla magazin sayfalarını süsleyen, hemen ardından rol arkadaşı Beren Saat’le ilişki yaşadığı yazılan Tatlıtuğ, önceki akşam paparazzilerle girdiği kovalamaca sahneleriyle bir kez daha manşetlere taşındı.

Kanaltürk’te yayınlanan “Uçuş Keyfi” programını sunan Neşe Sapmaz, uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ’u konuk etmek için çaba harcıyordu. Her defasında red yanıtıyla karşılaşan Sapmaz, Tatlıtuğ’un abisinin telefonuyla sevindi. Tatlıtuğ’un abisi, “Biz Kıvanç’la kafede oturuyoruz, istersen gel ayrıntıları konuşalım” dedi. Hemen taksiye atladığı gibi soluğu kafede alan Sapmaz, genç oyuncuyu programı çıkarmak için dil döktü. Sapmaz’dan etkilenen Tatlıtuğ, “Akşam yemeğinde ayrıntılı konuşuruz” diyerek ayrıldı. İkili, bir gün sonra gazetecilerin pek gitmediği Florya’daki bir restoranda buluştu. Yemek, her iki genç için de iyi geçti.
     
Arabayla bırakırım  

Kıvanç Tatlıtuğ, hesabı ödedi ve Neşe Sapmaz’a kendisini eve bırakmayı teklif etti. İkili, Şişli’ye geldiklerinde karşılarında kameraları gördü. Tatlıtuğ, yakalanmamak için geri vitese taktı. Gece olduğu için cadde tenhaydı. Geri geri 200 metre giden Tatlıtuğ, Sapmaz’ı merkezi bir yerde indirdi.